16/05/14

Tiga Gambar Proses Pembuatan Udang Kering Paling Kotor Yang Menjadi Kegemaran Masyarakat Melayu

Gambar Proses Pembuatan Udang Kering Paling Kotor | sebut sahaja udang kering pasti cukup famous kerana ia menjadi bahan perasa yang boleh menyedapkan makanan.Kebiasaannya udang kering digunakan dalam makanan seperti bihun goreng dan sebagainya.

Adakalanya tanpa kita sedar makanan yang kita order di kedai atau warung makan telah dicampurkan dengan udang kering untuk menyedapkan lagi makanan tersebut.Namun persoalannya pernahkah anda melihat proses pembuatan udang kering? tak pernah bukan? jangan risau admin akan bawa anda ke tempat proses udang kering.

Tidak dapat dipastikan dimana lokasinya namun yang pasti cuba tengok betul-betul gambar dibawah








Bagaimana dah tengok kan ? tnak makan lagi tak udang kering selepas ini ? tepuk dada tanya selera apapun tolong share artikel ini melalui button share dibawah

1 ulasan:

  1. Tanpa Nama9.6.14

    kenapa orang yang menjemur udang kering ini tak bertanggungjawab menjaga kebersihaan tempat jemur udang kering ini sungguh geli dan meloyakan

    BalasPadam