SITE MAP | PENGIKLANAN | HUBUNGI | DAPATKAN HADIAH MISTERI

Memang Gempaq

info panas | info semasa | info pelik |

.

Vladimiro Montesinos Celaka Hina Sultan Perak

Seorang penguna akaun media sosial yang dikenali sebagai “Vladimiro Montesinos” dikesan memuatnaik status yang menghina Almarhum Sultan Perak yang mangkat tengahari tadi.Tindakan tidak bertanggungjawab dan provokasi ini dilihat seperti sengaja dilakukan untuk mengundang kemarahan pengguna media sosial yang lain.

http://2.bp.blogspot.com/-eQgE4pmKg5s/U4bSXCfbESI/AAAAAAABb3A/vF0z9NjJ4OA/s1600/10329276_10152206075049998_5116156771074261723_n.jpg

Beberapa komen daripada pengguna media sosial lain turut mengutuk tindakan tidak bertamadun pemegang akaun media sosial ini dan ada yang mencabar supaya pemegang akaun ini meletakan muka sebenar didalam profil gambar akaun media sosial tersebut.

Sebelum itu, Sultan Perak, Sultan Azlan Shah, 86, mangkat pada jam 1.30 tengah hari Rabu dan akan dimakamkan di Makam Diraja Kuala Kangsar selepas solat Asar, Khamis.Pengumuman itu dibuat Menteri Besar Perak, Datuk Seri Dr Zambry Abdul Kadir.

Baginda yang telah memerintah Perak selama tiga dekad sejak ditabalkan pada 3 Februari 1984, akan disemayamkan di Balairong Seri Istana Iskandariah, Kuala Kangsar untuk penghormatan terakhir.

Tajuk Paling Popular

Cara Bersetubuh Dalam Islam Yang Umat Islam Kena Tahu --> Baca Disini
Hukum Doktor Lelaki Memegang Dan Melihat Kemaluan Wanita-->Baca Disini
Kisah Benar Isteri Berzina Ketika Suami Outstation--> Baca Disini

Kisah Benar Anak Rogol Ibu Sendiri Hingga Hamil--> Baca Disini
Anda baru saja membaca artikel yang berkategori info semasa dengan tajuk Vladimiro Montesinos Celaka Hina Sultan Perak. Jika Artikel Ini Menarik Sila Bookmark dengan URL https://gempaqgiler.blogspot.com/2014/05/vladimiro-montesinos-celaka-hina-sultan.html. Terima kasih!
Ditulis oleh: Unknown - 29/05/14

2 komentar untuk "Vladimiro Montesinos Celaka Hina Sultan Perak"

Geng Blogger

Putera Izman