SITE MAP | PENGIKLANAN | HUBUNGI | DAPATKAN HADIAH MISTERI

Memang Gempaq

info panas | info semasa | info pelik |

.

Isteri Muda Mati Ditikam Kerana Curang

Memang gempaq!!!! seorang isteri muda maut ditikam suami dipercayai curang dan mempunyai lelaki lain.kejadian yang berlaku di Kota kinabalu ini mengejutkan penduduk setempat.Menurut sumber mangsa ditikam dengan pisau di dalam sebuah rumah Jalan Donald Kampung Likas

Mayat Juselina Rizal, 21, ditemui telentang di dalam bilik dalam keadaan lengkap berpakaian dengan kesan tikaman di belakang badan oleh jirannya kira-kira jam 9 pagi sebelum bertindak menghubungi polis.

Difahamkan, pasangan berkenaan dikatakan sering bertengkar berikutan suami mangsa yang bekerja sebagai pengawal keselamatan terlalu cemburu.

Menurut saksi yang juga jiran mangsa, Aminah Ali, 53, berkata pasangan berkenaan dikatakan bertengkar ketika umat Islam lain sedang bersiap untuk bersahur.
Foto

anggota polis mengangkat mayat mangsa dipercayai dibunuh suaminya dalam kejadian di Jalan Donald Kampung Likas, Kota Kinabalu.

“Saya baru terjaga daripada tidur dan ketika mahu mengejutkan dua anak untuk bersahur, saya terdengar pasangan itu bertengkar selain suara mangsa menjerit meminta tolong.


Tajuk Paling Popular

Cara Bersetubuh Dalam Islam Yang Umat Islam Kena Tahu --> Baca Disini
Hukum Doktor Lelaki Memegang Dan Melihat Kemaluan Wanita-->Baca Disini
Kisah Benar Isteri Berzina Ketika Suami Outstation--> Baca Disini

Kisah Benar Anak Rogol Ibu Sendiri Hingga Hamil--> Baca Disini
Anda baru saja membaca artikel yang berkategori info semasa dengan tajuk Isteri Muda Mati Ditikam Kerana Curang. Jika Artikel Ini Menarik Sila Bookmark dengan URL https://gempaqgiler.blogspot.com/2013/07/isteri-muda-mati-ditikam-kerana-curang.html. Terima kasih!
Ditulis oleh: Unknown - 27/07/13

1 Komentar untuk "Isteri Muda Mati Ditikam Kerana Curang"

Geng Blogger

Putera Izman