SITE MAP | PENGIKLANAN | HUBUNGI | DAPATKAN HADIAH MISTERI

Memang Gempaq

info panas | info semasa | info pelik |

.

Gambar Kasut Mempunyai Penghawa Dingin

Memang Pelik!!!Kasut berpenghawa dingin keluaran syarikat Chiyoda ini menggunakan konsep yang sama seperti terdapat pada pelbagai jenis kasut sukan yang ada di pasaran iaitu mempunyai lubang pengaliran udara. Pada kasut ini, ia mempunyai 6 lubang pengaliran udara bagi mengalirkan udara panas di dalam kasut ke luar seterusnya bertindak sebagai penyaman udara bagi menyejukkan kaki anda semasa memakainya.

Walaubagaimana pun, produk kasut ini akan berdepan dengan masalahnya yang tersendiri di mana tapak kasut akan menjadi terlalu kotor dan sukar dibersihkan berikutan lubang pengaliran udara yang terletak di bawah tapak kasut. 

Selain itu, pada waktu hujan, kasut anda akan mudah untuk menjadi basah disebabkan air yang masuk melalui bahagian bawah tapak kasut tersebut.
Tajuk Paling Popular

Cara Bersetubuh Dalam Islam Yang Umat Islam Kena Tahu --> Baca Disini
Hukum Doktor Lelaki Memegang Dan Melihat Kemaluan Wanita-->Baca Disini
Kisah Benar Isteri Berzina Ketika Suami Outstation--> Baca Disini

Kisah Benar Anak Rogol Ibu Sendiri Hingga Hamil--> Baca Disini
Anda baru saja membaca artikel yang berkategori info pelik dengan tajuk Gambar Kasut Mempunyai Penghawa Dingin. Jika Artikel Ini Menarik Sila Bookmark dengan URL https://gempaqgiler.blogspot.com/2013/09/gambar-kasut-mempunyai-penghawa-dingin.html. Terima kasih!
Ditulis oleh: Unknown - 20/09/13

Belum ada komen untuk "Gambar Kasut Mempunyai Penghawa Dingin"

Catat Ulasan

Geng Blogger

Putera Izman