SITE MAP | PENGIKLANAN | HUBUNGI | DAPATKAN HADIAH MISTERI

Memang Gempaq

info panas | info semasa | info pelik |

.

Kanak-Kanak 8 Tahun Mati Selepas Berkahwin Dengan Lelaki Berusia 40 Tahun

Memang Kejam!!! tradisi perkahwinan antara kanak-kanak berusia 6-10 tahun dengan lelaki dewasa.mengundang kematian.

YAMAN - Seorang kanak-kanak perempuan berusia 8 tahun meningal dunia pada malam pertama perkahwinannya dengan seorang lelaki yang berusia 40 tahun. Aktivis Yemini telah menggesa pihak polis untuk menangkap pengantin lelaki dan keluarga kanak-kanak itu.

Mangsa yang dikenali sebagai Rawan telah dibawa ke hospital namun doktor gagal menyelamatkanny “Pihak berkuasa juga belum mengambil sebarang tindakan terhadap keluarga pengantin cilik itu mahupun suaminya. Pemimpin puak juga dikatakan cuba untuk menutup kes tersebut selepas ia tersebar secara meluas,” Ketua Dewan Rakyat Yaman dan aktivis hak asasi manusia, Arwa Othman .

Menurut Al-Arabiya, difahamkan kebanyakan keluarga miskin di negara itu mengahwinkan anak perempuan mereka pada usia yang muda kerana ingin menjimatkan kos selain mahu mendapatkan wang hantaran bagi menyara hidup pada masa depan.Gambar dibawah merupakan perkahwinan antara lelaki dewasa bersama kanak-kanak seusia 8 tahun


Tajuk Paling Popular

Cara Bersetubuh Dalam Islam Yang Umat Islam Kena Tahu --> Baca Disini
Hukum Doktor Lelaki Memegang Dan Melihat Kemaluan Wanita-->Baca Disini
Kisah Benar Isteri Berzina Ketika Suami Outstation--> Baca Disini

Kisah Benar Anak Rogol Ibu Sendiri Hingga Hamil--> Baca Disini
Anda baru saja membaca artikel yang berkategori info semasa dengan tajuk Kanak-Kanak 8 Tahun Mati Selepas Berkahwin Dengan Lelaki Berusia 40 Tahun. Jika Artikel Ini Menarik Sila Bookmark dengan URL https://gempaqgiler.blogspot.com/2013/09/kanak-kanak-8-tahun-mati-selepas.html. Terima kasih!
Ditulis oleh: Unknown - 18/09/13

1 Komentar untuk "Kanak-Kanak 8 Tahun Mati Selepas Berkahwin Dengan Lelaki Berusia 40 Tahun"

Geng Blogger

Putera Izman