SITE MAP | PENGIKLANAN | HUBUNGI | DAPATKAN HADIAH MISTERI

Memang Gempaq

info panas | info semasa | info pelik |

.

Lelaki Nyaris Maut Tertelan Patung Seekks


Memang Gempaq!!!sekumpulan doktor Di Klinik  Zhongshan China melakukan pembedahan luar biasa . iaitu mengeluarkan sebuah mainan seks berupa dildo dari usus seorang lelaki  berusia 30 tahun.

Menurut Shanghai Daily, lelaki tersebut mengaku menggunakan dildo untuk menambah kenikmatan saat berhubungan seks dengan istrinya. "Jika dildo tak segera diambil, orang tersebut akan mengalami kondisi kritis," kata dokter Yao Liqing, salah seorang  ahli yang menyertai dalam operasi tersebut

Seperti dipetik dalam majalah Huffington Post, para dokter terkejut melihat ukuran mainan seks yang diangkat dari tubuh pesakit. Dildo berukuran besar, dengan panjang sekitar 23 sentimeter dan lebar 7,6 sentimeter.

Insiden yang dialami lelaki tersebut, dilaporkan meningkat di tengah sikap pemerintah China yang 'melonggarkan' seks. Di negeri tirai bambu, toko-toko yang menjual mainan seks dan alat kontrasepsi kini mudah ditemui.

Merujuk apa yang dialami lelaki tersebut, para dokter mengingatkan masyarakat, bukan ukuran dildo yang boleh  menyebabkan masalah kesehatan. Namun, perilaku yang dilakukan dengan alat tersebut.

Tajuk Paling Popular

Cara Bersetubuh Dalam Islam Yang Umat Islam Kena Tahu --> Baca Disini
Hukum Doktor Lelaki Memegang Dan Melihat Kemaluan Wanita-->Baca Disini
Kisah Benar Isteri Berzina Ketika Suami Outstation--> Baca Disini

Kisah Benar Anak Rogol Ibu Sendiri Hingga Hamil--> Baca Disini
Anda baru saja membaca artikel yang berkategori info pelik dengan tajuk Lelaki Nyaris Maut Tertelan Patung Seekks. Jika Artikel Ini Menarik Sila Bookmark dengan URL https://gempaqgiler.blogspot.com/2013/09/lelaki-nyaris-maut-tertelan-patung.html. Terima kasih!
Ditulis oleh: Unknown - 20/09/13

Belum ada komen untuk "Lelaki Nyaris Maut Tertelan Patung Seekks"

Catat Ulasan

Geng Blogger

Putera Izman