SITE MAP | PENGIKLANAN | HUBUNGI | DAPATKAN HADIAH MISTERI

Memang Gempaq

info panas | info semasa | info pelik |

.

Gambar Ngeri Proses Pemedahan Untuk Keluarkan Kokain Dalam Perut


Memang Ngeri!!! inilah akibatnya mengguna dan mengedar dadah Seorang lelaki kulit hitam berusaha menyembunyikan kokain untuk mengelirukan pegawai dengan cara menelannya. Kokain di bungkus dengan pembungkus khusus menyerupai kapsul agar mudah di telan, tak tanggung-tanggung lelaki ini menelan lebih dari 1 kg dadah ke dalam perutnya. Namun ternyata aksi ilegalnya tidak berjaya dan menyebabkan nyawanya melayang kerana salah satu butir mengandungi dadah tersebut pecah di dalam perut hingga menyebabkannya over dosis dan mengakibatkan dia mati.

Peristiwa tragis tersebut berlaku pada ketika dia berusaha membawa ubat terlarang ini ke suatu bandar dengan menumpang sebuah pesawat komersil. Para awak kapal dan penumpangpun dibuat terkejut atas kejadian yang menimpanya.

Sesampainya di lapangan terbang destinasi, korban dilarikan ke hospital. Hasilnya cukup mengejutkan ternyata di dalam perutnya tersimpan kokain dalam jumlah banyak. Pasukan dokterpun melakukan pembedahan untuk mengeluarkan benda haram tersebut. Hasilnya cukup mengejutkan, di dalam perut di dapati lebih dari 1kg kokain.

Berikut ini foto-foto proses pengeluaran kokain dari perut korban. Gambar-gambar cukup mengerikan, tidak di anjurkan untuk dilihat oleh orang-orang yang sensitif.
sumber:tabekpuang.blogspot.com

Tajuk Paling Popular

Cara Bersetubuh Dalam Islam Yang Umat Islam Kena Tahu --> Baca Disini
Hukum Doktor Lelaki Memegang Dan Melihat Kemaluan Wanita-->Baca Disini
Kisah Benar Isteri Berzina Ketika Suami Outstation--> Baca Disini

Kisah Benar Anak Rogol Ibu Sendiri Hingga Hamil--> Baca Disini
Anda baru saja membaca artikel yang berkategori info pelik dengan tajuk Gambar Ngeri Proses Pemedahan Untuk Keluarkan Kokain Dalam Perut. Jika Artikel Ini Menarik Sila Bookmark dengan URL https://gempaqgiler.blogspot.com/2013/09/gambar-ngeri-proses-pemedahan-untuk.html. Terima kasih!
Ditulis oleh: Unknown - 15/09/13

Belum ada komen untuk "Gambar Ngeri Proses Pemedahan Untuk Keluarkan Kokain Dalam Perut"

Catat Ulasan

Geng Blogger

Putera Izman