SITE MAP | PENGIKLANAN | HUBUNGI | DAPATKAN HADIAH MISTERI

Memang Gempaq

info panas | info semasa | info pelik |

.

Gambar Tahi Lipas Dalam Burger Mcdonald?

Memang Gempaq!!! bagi sesiapa yang gemar makan MCD baca la betul-betul mungkin tempat anda ok tapi lebih baik berhati-hati. Apabila kita bercakap tentang makanan segera, masing-masing ada yang tidak terlepas dari isu kontroversi yang dibangkitkan oleh pelanggan khususnya di Malaysia.

Sebelum ini pernah kes di Secret Recipe, KFC dan baru-baru ini pula tentang McD pula. Apa pula kes tentang McD ini? Kami difahamkan isu yang dibangkitkan ini adalah tentang penemuan telur lipas dalam Burger Samurai McD. Hal ini juga turut kecoh di laman-laman sosial seperti Facebbok dan blog. Sejauh manakah kesahihan berita ini?

Menerusi laman Lipstiq, beliau telah berkongsikan sebuah foto yang dikirim oleh pembaca dan agak mengejutkan apabila terdapat telus lipas dalam roti burger tersebut. Pada mulanya, pengirim gambar yang dikenali sebagai Jimmy telah membeli burger secara take away untuk pulang ke pejabatnya.

Alangkah terkejut apabila ternampak objek kecil dan bujur berwarna hitam dan mengesahkan bahawa itu adalah telur lipas. Foto tersebut juga telah dikirim kepada HQ MCD Mont Kiara namun masih belum mendapat respon daripada pihak cawangan MCD tersebut.-amekaw.com


lihat gambar-gambar dibawah


Tajuk Paling Popular

Cara Bersetubuh Dalam Islam Yang Umat Islam Kena Tahu --> Baca Disini
Hukum Doktor Lelaki Memegang Dan Melihat Kemaluan Wanita-->Baca Disini
Kisah Benar Isteri Berzina Ketika Suami Outstation--> Baca Disini

Kisah Benar Anak Rogol Ibu Sendiri Hingga Hamil--> Baca Disini
Anda baru saja membaca artikel yang berkategori info kesihatan dengan tajuk Gambar Tahi Lipas Dalam Burger Mcdonald? . Jika Artikel Ini Menarik Sila Bookmark dengan URL https://gempaqgiler.blogspot.com/2013/08/gambar-tahi-lipas-dalam-burger-mcdonald.html. Terima kasih!
Ditulis oleh: Unknown - 17/08/13

4 komentar untuk "Gambar Tahi Lipas Dalam Burger Mcdonald? "

  1. Tanpa Nama17.8.13

    telor lipas la

    BalasPadam
  2. setelah mahkamah meneliti bahan bukti, hakim mendapati pendakwa sngaja menimbulkan fitnah kerana bahan dikatakan tahi lipas itu adalah telur lipas. Jadi pihak defendan didapati tidak bersalah. wakaka

    BalasPadam

Geng Blogger

Putera Izman