SITE MAP | PENGIKLANAN | HUBUNGI | DAPATKAN HADIAH MISTERI

Memang Gempaq

info panas | info semasa | info pelik |

.

Suami Kena Bakar Isteri Dir*g*l Polis

Kerana menolak untuk bertukar agama, sepasang suami isteri menjadi korban perbuatan kejam dan tidak berperikemanusiaan di depan balai polis di Rawalpindi, Pakistan.

Arshed Masih, 38, dan isterinya bekerja dengan seorang pengusaha Muslim yang kaya. Dia bekerja sebagai pemandu, sedangkan isterinya menjadi pembantu. Keduanya dituduh mencuri wang sebanyak 500.000 rupee Pakistan (hampir US$ 6.000). Majikan mereka menawarkan untuk tidak memanjangkan kes dengan syarat keduanya harus meninggalkan kristian dan masuk agama Islam.

Kerana menolak tawaran itu, Arshed pun akhirnya dibakar hidup-hidup di depan balai polis oleh kumpulan pelampau tersebut dan dibantu oleh polis. Bahkan, sumber tempatan mengatakan bahwa isteri Arshed diperkosa oleh polis di balai polis tersebut. Pihak berkuasa Punjab mengumumkan mereka sedang menyiasat masalah ini. Pihak kerajaan menjanjikan akan menangkap semua mereka yang terlibat.

Sementara itu, Arshed masih dirawat di Hospital Keluarga Kudus di Rawalpindi. Keadaanya teruk mengenaskan, kerana tubuhnya nyaris hangus terbakar. Dia menderita luka terbakar 80%.

Aksi tak berperikemanusiaan ini dilaporkan oleh AsiaNews. Dalam laporan AsiaNews dikatakan bahawa ketika kejadian itu terjadi, ketiga anak Arshed yang berumur antara 7 hingga 12 tahun, dipaksa untuk menonton aksi tersebut. -maklumat.my


Tajuk Paling Popular

Cara Bersetubuh Dalam Islam Yang Umat Islam Kena Tahu --> Baca Disini
Hukum Doktor Lelaki Memegang Dan Melihat Kemaluan Wanita-->Baca Disini
Kisah Benar Isteri Berzina Ketika Suami Outstation--> Baca Disini

Kisah Benar Anak Rogol Ibu Sendiri Hingga Hamil--> Baca Disini
Anda baru saja membaca artikel yang berkategori info semasa dengan tajuk Suami Kena Bakar Isteri Dir*g*l Polis. Jika Artikel Ini Menarik Sila Bookmark dengan URL https://gempaqgiler.blogspot.com/2013/08/suami-kena-bakar-isteri-dirgl-polis.html. Terima kasih!
Ditulis oleh: Unknown - 31/08/13

3 komentar untuk "Suami Kena Bakar Isteri Dir*g*l Polis"

  1. Tanpa Nama2.9.13

    Ape nie ek! Tak tentu pasal nak bakar dan rogol orang,tiada agama yg ajar kekejaman

    BalasPadam

Geng Blogger

Putera Izman