SITE MAP | PENGIKLANAN | HUBUNGI | DAPATKAN HADIAH MISTERI

Memang Gempaq

info panas | info semasa | info pelik |

.

Wanita Lakukan Projek Dengan Bapa Terima Hukuman

Seorang wanita yang mengadakan hubungan seks dengan ayahnya sendiri, diarah diletak di bawah pengawasan selama 12 bulan oleh mahkmah.Dia wanita pertama dijatuhkan hukuman kerana sumbang mahram. Ayahnya kini dipenjara selama tiga tahun atas kesalahan yang sama.

Wanita itu yang pernah bekerja sebagai eksekutif teknikal mengadakan hubungan seks dengan bapanya, seorang tukang paip berusia 28 tahun, di rumah mereka pada April 2008.Dia mempunyai hubungan rapat dengan ayahnya dan menemankannya ke kedai kopi untuk bertemu dan minum dengan kawan-kawannya sejak 2006.

Mereka juga dikatakan menyentuh alat sulit masing-masing ketika berada sendirian di rumah.Mereka pernah bergaduh ketika minum, tetapi setelah wanita itu meminta maaf, mereka berpelukan dan mengusap satu sama lain.

Mereka kemudian mengadakan hubungan seks.Dalam tempoh 12 bulan di bawah pengawasan, wanita itu akan tinggal bersama makciknya dan menghadiri sesi terapi dengan seorang pakar psikologi. – Asiaone


Tajuk Paling Popular

Cara Bersetubuh Dalam Islam Yang Umat Islam Kena Tahu --> Baca Disini
Hukum Doktor Lelaki Memegang Dan Melihat Kemaluan Wanita-->Baca Disini
Kisah Benar Isteri Berzina Ketika Suami Outstation--> Baca Disini

Kisah Benar Anak Rogol Ibu Sendiri Hingga Hamil--> Baca Disini
Anda baru saja membaca artikel yang berkategori info wanita dengan tajuk Wanita Lakukan Projek Dengan Bapa Terima Hukuman. Jika Artikel Ini Menarik Sila Bookmark dengan URL https://gempaqgiler.blogspot.com/2013/08/wanita-lakukan-projek-dengan-bapa.html. Terima kasih!
Ditulis oleh: Unknown - 19/08/13

2 komentar untuk "Wanita Lakukan Projek Dengan Bapa Terima Hukuman"

Geng Blogger

Putera Izman