SITE MAP | PENGIKLANAN | HUBUNGI | DAPATKAN HADIAH MISTERI

Memang Gempaq

info panas | info semasa | info pelik |

.

Per*g*l Terpancut Awal Belum Sempat Mer*g*l Seorang Pelajar


Oleh kerana jarak sekolah dan rumahnya agak jauh, beliau terpaksa merentas kawasan estate untuk sampai. Di dalam perjalanan itu, beliau telah dihalang oleh suspek. Mangsa kemudiannya diheret ke sebuah pondok di ladang itu tersebut.

Ketika hampir dirogol oleh suspek, mangsa meronta-ronta untuk mengelak dari suspek. Akibat dari rontaan tersebut, nafsu suspek semakin meluap-luap terhadap mangsa. Akibatnya beliau mengalami ejakulasi awal sebelum sempat memperkosa mangsa. Kejadian rogol tersebut gagal dilakukan oleh suspek.

Oleh kerana suspek tidak dapat merogol mangsa, beliau telah memeras ugut mangsa dengan memaksa mangsa menyerahkan wang kepadanya.Dan selepas itu beliau meninggalkan mangsa di pondok tersebut. Mangsa kemudiannya meminta pertolongan daripada orang yang lalu lalang di kawasan ladang tersebut.

Selepas aduan dari mangsa, orang ramai bergegas mencari suspek dan memukul beliau sebelum diserahkan kepada pihak polis.
Tajuk Paling Popular

Cara Bersetubuh Dalam Islam Yang Umat Islam Kena Tahu --> Baca Disini
Hukum Doktor Lelaki Memegang Dan Melihat Kemaluan Wanita-->Baca Disini
Kisah Benar Isteri Berzina Ketika Suami Outstation--> Baca Disini

Kisah Benar Anak Rogol Ibu Sendiri Hingga Hamil--> Baca Disini
Anda baru saja membaca artikel yang berkategori info semasa dengan tajuk Per*g*l Terpancut Awal Belum Sempat Mer*g*l Seorang Pelajar. Jika Artikel Ini Menarik Sila Bookmark dengan URL https://gempaqgiler.blogspot.com/2013/08/pergl-terpancut-awal-belum-sempat-mergl.html. Terima kasih!
Ditulis oleh: Unknown - 27/08/13

2 komentar untuk "Per*g*l Terpancut Awal Belum Sempat Mer*g*l Seorang Pelajar"

Geng Blogger

Putera Izman