SITE MAP | PENGIKLANAN | HUBUNGI | DAPATKAN HADIAH MISTERI

Memang Gempaq

info panas | info semasa | info pelik |

.

Inilah Bra Yang Boleh Bercakap

Wah!! Bra boleh bercakap Welcome to Japan Bra untuk menarik pelancong asing. Triumph Jepun kembali mempamerkan koleksi pakaian dalam terbaru mereka, Welcome to Japan Bra, yang bertujuan untuk meningkatkan kunjungan pelancong.
Welcome to Japan Bra adalah sebuah bra yang punya banyak fungsi untuk menarik perhatian pelancong.

Pada bahagian tengah bra memiliki sebuah kancing yang berfungsi sebagai tombol dan jika masing-masing tombol ditekan akan mengeluarkan suara ucapan selamat datang dalam bahasa Inggeris, China, dan Korea. Di baghaian tengah, terdapat semacam bingkai foto yang boleh diisi dengan beberapa foto lokasi tempat pelancongan Selain itu, baghaian tali bra ada miniatur pesawat JAL yang boleh turun naik secara manual.

Baghaian dalam bra ini terdapat banyak benda seperti di baghaian samping boleh dikeluarkan sebuah bendera kecil, sedangkan bahagian tengah ada kantong yang boleh diisi dengan barang seperti miniatur gunung Fuji sampai tempat pelancongan terkenal Asakusa. Sementara itu, untuk skrit mini atau bawah boleh dilepas dan menampilkan sebuah peta Jepun lengkap dengan lokasi pelancongan di Jepun.http://beritabulan.blogspot.com

Tajuk Paling Popular

Cara Bersetubuh Dalam Islam Yang Umat Islam Kena Tahu --> Baca Disini
Hukum Doktor Lelaki Memegang Dan Melihat Kemaluan Wanita-->Baca Disini
Kisah Benar Isteri Berzina Ketika Suami Outstation--> Baca Disini

Kisah Benar Anak Rogol Ibu Sendiri Hingga Hamil--> Baca Disini
Anda baru saja membaca artikel yang berkategori info pelik dengan tajuk Inilah Bra Yang Boleh Bercakap. Jika Artikel Ini Menarik Sila Bookmark dengan URL http://gempaqgiler.blogspot.com/2013/05/inilah-bra-yang-boleh-bercakap.html. Terima kasih!
Ditulis oleh: putera izman - 23/05/13

3 komentar untuk "Inilah Bra Yang Boleh Bercakap"

Geng Blogger

Putera Izman