SITE MAP | PENGIKLANAN | HUBUNGI | DAPATKAN HADIAH MISTERI

Memang Gempaq

info panas | info semasa | info pelik |

.

Kisah Benar Wanita Dirogol Negro Ketika Buang Air Kecil Di Stesyen Minyak Seorang Diri

gambar hiasan

Kepada para wanita beringatlah sebelum terkena info ini dikongsikan oleh group what up admin.Jadi jangan anda hanya membaca sebaliknya tolong sharekan info ini kepada rakan-rakan yang lain

attention! Perhatian untuk wanita2 (especially) yang selalu berhenti dan pergi ke toilet di mana2 petrol station. Kejadian ini BETUL2 terjadi pada seorang kenalan rapat kakak ipar kawan saya sendiri.Seorang perempuan & her boyfriend (also a future husband since they're about to get married soon) berhenti di satu petrol station sebab this girl nk pergi toilet.

Kalau kita perasan kat petrol station cthnya Petronas, ada toilet yg kt dlm kedai Mesra tu sendiri, ada yg luar sikit sebelah dgn kedai Mesra dan ada jugak toilet yang bahagian belakanggg, jauh sikit dr kedai Mesra tu. Yup, she went to that toilet, yg kat belakang tu, ALONE AT NIGHT, while the boyfriend was waiting in the car.

Selepas 30 minit menunggu, this girl tak muncul, dia terus pergi ke toilet belakang tu untuk cari. Dia jumpa girlfriend dia pengsan dan dalam keadaan yang agak aib (suspected dirogol). Sadly, it is true. Somebody grabbed her when she was entering the toilet, tutup mulut dia, kunci toilet and violently, she was being raped. Couldn't really tell who, but through what she could see, the person is black (and she suspected a negro).

Kesian sangat2 kat mangsa ni sebab dia akan berkahwin tak lama lagi dan dia berada dalam keadaan yang sangat trauma dan tertekan sekarang. Of course, who wouldn't right! Nauzubillah kalau itu terjadi kt kita/keluarga kita.

So, tolonglahh jgn pergi toilet sorang2 especially yg jauh kt hujung dunia nun regardless mlm or siang. Please be extra careful, get somebody (kawan, adik, tunang, suami, anak, anyone) untuk teman walaupun rasa tak macho sebab kena tunggu depan toilet, but safety firstt!! It could happen to anyone, bertudung ke free hair ke, anyone could be vulnerable (this girl is wearing hijab, so lets not assume that rape is inclined to happen to those wearing revealing clothes ONLY). Just be extra cautious, peeps

Tajuk Paling Popular

Cara Bersetubuh Dalam Islam Yang Umat Islam Kena Tahu --> Baca Disini
Hukum Doktor Lelaki Memegang Dan Melihat Kemaluan Wanita-->Baca Disini
Kisah Benar Isteri Berzina Ketika Suami Outstation--> Baca Disini

Kisah Benar Anak Rogol Ibu Sendiri Hingga Hamil--> Baca Disini
Anda baru saja membaca artikel yang berkategori info wanita dengan tajuk Kisah Benar Wanita Dirogol Negro Ketika Buang Air Kecil Di Stesyen Minyak Seorang Diri. Jika Artikel Ini Menarik Sila Bookmark dengan URL http://gempaqgiler.blogspot.com/2014/05/kisah-benar-wanita-dirogol-negro-ketika.html. Terima kasih!
Ditulis oleh: putera izman - 11/05/14

63 komentar untuk "Kisah Benar Wanita Dirogol Negro Ketika Buang Air Kecil Di Stesyen Minyak Seorang Diri"

  1. useful info . . . safety first . . . sentiasalah berhati-hati.

    BalasPadam
    Balasan
    1. -❒- Cewek Manis..Body perfect yang Doyan Bugil..Senyuman Menawan.?

      -❒- Video Hot : Kelakuan Sepasang Abg Berkerudung Ditepi Pantai..Romantis & Hot.

      -❒- Pesta Dugem : Trend Abg Jaman Sekarang.. Dunia Malam Jadi Primadona..??

      -❒- Koleksi Photo Hot & Bugil Abg Sma Yang Lagi Naik Daun.Mulus Susunya

      -❒- Video Hot : Adegan Mesum Tyas Mirasih Dalam Kolam Renang..Mantap Cipokannya

      -❒- Video Hot : Ngintip Sepasang Abg Ngentot di Hutan Belantara.

      -❒- Senyuman Vagina : Senyuman Bibir Bagian Yang Manakah ini..?

      -❒- Senyuman Manis Gadis Spg Bispak : Permainan Ranjang Yang Hot.

      -❒- Kumpulan Gadis Manis Lagi pamer Susu Puting Mungil..Manis

      -❒- Video Hot : Ngentot Hot Dalam Bilik warnet..Nekat Banget.

      -❒- Koleksi Berbagai Gaya Ngentot Hot..mantap. Cara Membuat Wanita Terangsang Dengan Cepat

      -❒- Adegan Ngentot Hot Miyabi yang Bikin Nafsu...Akhh Ughh

      -❒- Maen Game : Koleksi Kelakuan Aneh Abg Maen Komputer Sambil Bugil.

      -❒- Colection Abg Jepang Yang Imut Denga Toket Yang Besar..Mantap

      -❒- Sekretaris Pribadi Lagi Pamer Susu & Memek Putih.

      -❒- Abg Ngangkang Pamer Memek Lubang Sempit..Menganga Gan.



      ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★
      ╔══╗═════╔╗═════
      ╚╗╔╬═╦═╦═╣╠╦╦╦╦╗
      ═║║║╩╣║║╬║═╣║║║║
      ═╚╝╚═╩╩╬╗╠╩╬╗╠═╝
      ═══════╚═╝═╚═╝══
      ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★



      This Is My Facebook Link, Add Me If You Need A Good Friend

      Padam
  2. Tanpa Nama14.5.14

    Almost all petronas back ally got cctv. Go check n see.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Tanpa Nama14.5.14

      Prevent better than cure

      Padam
  3. Tanpa Nama14.5.14

    ak cantas konel negro bg anjing mkn

    BalasPadam
    Balasan
    1. the way the title is presented is kind of racist and promost racism. WIth her saying that person is dark and she 'suspected' is negro (this word is racist), you cant really have this title. and you attract idiots like this to ask negro bg anjing makan. Please be responsible on what you are posting.

      Padam
  4. Tanpa Nama14.5.14

    maklum kat semua petrol station agar
    toilet di kunci. siapa nak guna baharu
    ambil kat kaunter. jangan di biar pintu
    toilet tidak berkunci.

    BalasPadam
  5. Tanpa Nama14.5.14

    Allah kesiannya gadis tu

    BalasPadam
  6. Tanpa Nama14.5.14

    Bangsa asing bleh dtg buat mcm ni ke gadis kita,sy doakan tabahkan hati

    BalasPadam
  7. Tanpa Nama14.5.14

    Org negro gelap.....cctv nmpk mcm org mnyk

    BalasPadam
    Balasan
    1. aswadinata atan15.5.14

      dah la gelap perangai pulak buruk

      Padam
    2. Tanpa Nama15.5.14

      racist sgt la aswadinata atan, klu yg merogol tu melayu gelap?. kn dh jatuh fitnah.

      Padam
    3. Tanpa Nama15.5.14

      Bukti pun belum jumpa dh pandai nak reka cerita. APA ingat org hitam je ke pandai merogol?? Jgn2 pengsan terjumpa jembalang DLM tandas. Tak kena rogol c negro pn memang bf dia dh rogol.. Huhu

      Padam
    4. Tanpa Nama16.5.14

      Ha ha

      Padam
  8. Tanpa Nama14.5.14

    mcm bkn negro je?? knapa muke mcm censored takyah censor lah.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Tanpa Nama14.5.14

      dh terang2 dy ckp gmbr hiasan..adoyai...

      Padam
    2. Tanpa Nama15.5.14

      hahahhahahaha.. lawak2..

      Padam
    3. Tanpa Nama16.5.14

      Da terang lg besuluh

      Padam
    4. Tanpa Nama16.5.14

      Da terang lg besuluh

      Padam
  9. Hairan jugak ya... si b/f sanggup tunggu sampai 30 minit begitu bersahaja tanpa boring menunggu?? Kalau kita mandi pun paling lama 15/20 minit pun orang dah bengang dok tunggu. Rasanya ada yang tak kena jugak ni. CCTV sepatutnya boleh mengenal pasti sesiapa.pelaku tersebut.

    BalasPadam
  10. Hairan jugak ya... si b/f sanggup tunggu sampai 30 minit begitu bersahaja tanpa boring menunggu?? Kalau kita mandi pun paling lama 15/20 minit pun orang dah bengang dok tunggu. Rasanya ada yang tak kena jugak ni. CCTV sepatutnya boleh mengenal pasti sesiapa.pelaku tersebut.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Tanpa Nama15.5.14

      Btol tu mcm ada yg x logic je

      Padam
    2. Betul bro says setuju

      Padam
  11. Ada CCTV pun tak ada guna. Yang penting adalah cari satu orang teman & tunggu Kat toilet luar barulah safe. OK?

    BalasPadam
  12. Tanpa Nama15.5.14

    Tahniah kpd kjaan malaysia dan imegresen kerana menadah tangan terbuka buat pati khususnya negro

    BalasPadam
  13. Boypren dio leko baco whatsapp or main candy crush kot....

    BalasPadam
  14. Ini negara kita.tanah air kita.mengapa kita yang kena beringat.apapasal negara kita ramai negro.untuk apa?.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Tanpa Nama16.5.14

      Yang ni aku setuju. Wat apa?

      Padam
  15. Ini negara kita.tanah air kita.mengapa kita yang kena beringat.apapasal negara kita ramai negro.untuk apa?.

    BalasPadam
  16. Tanpa Nama15.5.14

    Dahlah hitam,hati pon hitam…huarghh!pepon takut!!!hati2 pasni…

    BalasPadam
  17. Tanpa Nama15.5.14

    Xtau la cite ni betol ke x.. Mcm xlogik pun ade.. Tapi kite kne amek pengajaran jgak la dlam cite ni.. Jgn terjadi pada kita.
    Cite admin ni kejap bahasa malaysia,kejap inggeris.. Nyampah den ai

    BalasPadam
  18. Tanpa Nama15.5.14

    Negro memang kaum y dibenci kat malaysia ni..suke buat kaco..kalo ade yang baek cume segelintir..negro kuat menipu dari student hingga la y bergelar pekerja..womanizer..dadah..sweet talker..suke take advantage..cakap selalu putar belit..tp x phm npe masih ade kaum perempuan kt malaysia ni nk berkawan n berkahwin ngn negro..at d end of d day negro tggalkan pompuan tu gak..dah byk berlaku kat kwan i sendiri..dpt anak bangsa negro negro tu pown cabut lari..sedar2 la..jauhilah kaum negro..always hve negative perceptions when u see negro..always hve extra cautions when u see them.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Tanpa Nama17.5.14

      Kat sbh, pndtg asing dr filipina 2 la yg pling d benci. Merompak, melacur, pengotor, mengugut n anak2 pula d suruh kejar2 org minta sdekah!

      Padam
  19. Mak ai.. kesiannye.. Takut i. tapi I tengah fikir ni, confirm sangat ke orang yang rogol dia tu negro? Ntah2 gelap kot masa tu and tambah dia trauma lagi, boleh confirm ke judgement dia? Tau la banyak masalah yang orang Africa ni bawak kat Malaysia, tapi tak ke sama orang sendiri dan orang dari mana2 lah yang datang Malaysia? Saya kesian kat dia ni, memang kesian, tapi pada masa yang sama, rasa bersalah jugak sebab main tunjuk je jari tu kat orang negro tapi takder bukti kukuh. Tapi TQ lah sebab share story ni, gila takut dah ni nak gi tandas sorang2 :S

    BalasPadam
  20. Tanpa Nama15.5.14

    x suma petrol pump selamat.ada pintu xda tombol.pecah,lubang sana lubang cni.bahagian luar tombl rosak.kt dlm bleh kunci pun x guna.sekali tendang pintu pun pecah.x pernah tgk yg btol perfect toilet.xda yg btol mesra alam.pihak petrol pump kene amik tindakan sewajarnya supaya kjadian ini x berlaku.x guna ada cctv kalu bnda da blaku jika pengurusan toilet x djaga.bukan kt petrol pump je,kt mana2 toilet perlu berjaga2....

    BalasPadam
  21. Tanpa Nama15.5.14

    Tq sbb share bter gempaq nih...prevention is better than cure...
    Mmg malang x berbau tp sblm ditimpa malang kita mesti sentiasa peka & berhati2..
    Ada gak mak ayah yg biarkn je anak kecil esp pompuan g toilet sorg2..

    BalasPadam
  22. Tanpa Nama15.5.14

    Pak Awang Hitam.

    BalasPadam
  23. Tanpa Nama15.5.14

    pukimak punya perogol....anjing setan

    BalasPadam
    Balasan
    1. Tanpa Nama15.5.14

      Tangkat semua negro, buat hal kt negara kita.

      Padam
  24. Tanpa Nama15.5.14

    xkisahla perogol tu negro ke ape.yg penting semua wanita kna berhati2.benda dh jd nk buat mcm mana cuma lps ni kna ajak org teman if p mana2.

    BalasPadam
  25. Tanpa Nama16.5.14

    Nie x belajar moral nie x guna betul

    BalasPadam
  26. aduh bahasa macam tahi,proper la sikit nak english tulis english la,nak bm tulis bm

    BalasPadam
  27. aduh bahasa macam tahi,proper la sikit nak english tulis english la,nak bm tulis bm

    BalasPadam
  28. Tanpa Nama17.5.14

    be careful k.. jgn ingat toilet kt petrol station je kena hati2.. kat masjid pun kena ambil berat gak.. byk mat dadah buat tempat lepak situ.. tambah2 klu waktu org xde. kat mana2 pn kena beware k.

    BalasPadam
  29. Kesihannye awek tu x pasai x2kena rogol...ni nasihat dari saya hatix2la walau dekat ke jauh ke mesti ade teman terutama keluar rumah waktu senje atau ke jamban jau atau dekat tu mseti ada teman tunang,suami,adik dan abang atau saudare mara mesti ada..sebap berjaga jaga...selamat berhati hati melangkah kerane silap hari bulan boleh tersandug batu di jalan...salam dari saya (jick kuantan)...

    BalasPadam
  30. Take care u oul's,skrg ni mcm2 kes...

    BalasPadam
  31. Tanpa Nama3.6.14

    Gadis2 perlu berhati2..jgn pakai baju ketat2 yg mngoda..da kene baru nk sedar...

    BalasPadam
  32. Tanpa Nama3.6.14

    Time g clubbing suka...

    BalasPadam
  33. Tanpa Nama10.6.14

    Nasib baik tunang saya mmg slalu tngu dpn toilet,xbg sye g sowg..

    BalasPadam
  34. para bokepers wajib nonton disini:
    ANAK SMU Belajar NGEWE | PIDIO NGEWE' GADIS BANDUNG | PIDIO SMU 44 JAKARTA | SPG BERSERAGAM DITRAINING NYEPONG | BARU MASUK DAH CROTTT DULUAN!!! | SPG BANDUNG SERVICE PELANGGAN | SPG PUTIH CANTIK MEREM MELEKK | JILBAB PUTIH NGENTOT | GADIS BERKERUDUNG NGEWE' | GAIRAH DOKTER MONTOK | PENGALAMAN PERTAMAKU NGENTOT GADIS BERJILBAB | GOYANGAN GADIS SMP | NGINTIP TANTEKU LAGI ASYIIKK COLICOLI | BOKEP ANAK PESANTREN | ASYIKKNYA NGEWE DI SOFA BARU | GOYANGAN JANDA MUDA MONTOKKK BANGETTT... | NGENTOT DIATAS RANJANG LOSMEN


    koleksi bokep ane paling TERBARU gan siap disedot:
    GARA2 SKRIPSI PERAWANKU HILANG | YENI MAHASISWI ADUHAI MANTAP DI RANJANG | NGEWE DI MOBIL TEMAN | NGENTOT GRATIS SERVIS IBU KOST | JILAT MEKI LULU SAMPE BASAH | GOYANGAN BOHAIII...GADIS BERJILBAB | MEKI MERAHHHH MEREKAHH BIKIN NAFSU | TUKANG OJEK NGEWE PENUMPANG CEWEK RAME2 | DESAHAN MESRA DEWI PACARKU | GAYANYA BIKIN KONAK TERUSSS.. | LOMBA NGEWE DI APARTEMEN BARU | BOKEP 2 PASANGAN NGEWE DI PANTAI | SISKA KETAGIHAN NGEWE

    ini linknya gan...
    jgan lupa ya.. lsg ke bawah ini
    http://goo.gl/ZhnaWu
    http://bokeponline.nweeta.com
    http://goo.gl/LRU5f7






























































































































































































































































































































































































































    JANGAN LUPA MAMPIR BRO.... BOKEP G'K BIKIN BASI DISINI
    >>> http://goo.gl/ZhnaWu <<<>>>http://goo.gl/LRU5f7<<<<

    BalasPadam
  35. utk makluman, tiada kejadian rogol di mana2 stesen minyak PETRONAS.. sila jgn main terpa sebut2 ye...

    BalasPadam

Geng Blogger

Putera Izman