SITE MAP | PENGIKLANAN | HUBUNGI | DAPATKAN HADIAH MISTERI

Memang Gempaq

info panas | info semasa | info pelik |

.

Pelik Wanita Sedar Dari Koma Jadi Lesbian


LONDON – Seperti yang kita tahu dan sering dengar, manusia akan berubah ke arah menjadi lebih baik setelah ditimpa sesuatu musibah.Namun berbeza halnya dengan ibu kepada dua anak Vicki Salmon, 36.Musibah kebakaran pangsapuri pada Julai tahun lalu telah mengubah keperibadian Vicki ke arah yang pastinya kita sukar hendak fahami dan terima.
Akibat kebakaran itu yang memusnahkan flet miliknya di Brinnington, Stockport, dia terbaring koma selama beberapa hari.Sebaik sedar, Vicki menjadi insan yang berbeza, lapor akhbar The Sun (UK).Minatnya kepada lelaki pudar sebaliknya berganti dengan minat kepada kaum sejenis.


Sebelum koma, dia mengaku pernah tidur dengan 20 lelaki. Namun kini dia amat benci pada setiap lelaki dan mulai jatuh cinta pada wanita.“Saya dahulu selalu tergila-gila pada lelaki. Saya ada temu janji pada malam kejadian, kini semua itu telah berubah,” kata Vikki.
Dia mulai jatuh cinta dengan kaum sejenis apabila bertemu Julie Smith, 25 tahun. Kini mereka hidup bersama di Brinnington.Teman dan keluarganya amat terkejut dengan perubahan tiba-tiba yang terjadi padanya. Beberapa dari mereka menyokong, manakala sebahagian pula menentang.-mynewhub

Tajuk Paling Popular

Cara Bersetubuh Dalam Islam Yang Umat Islam Kena Tahu --> Baca Disini
Hukum Doktor Lelaki Memegang Dan Melihat Kemaluan Wanita-->Baca Disini
Kisah Benar Isteri Berzina Ketika Suami Outstation--> Baca Disini

Kisah Benar Anak Rogol Ibu Sendiri Hingga Hamil--> Baca Disini
Anda baru saja membaca artikel yang berkategori info pelik dengan tajuk Pelik Wanita Sedar Dari Koma Jadi Lesbian. Jika Artikel Ini Menarik Sila Bookmark dengan URL http://gempaqgiler.blogspot.com/2013/05/pelik-wanita-sedar-dari-koma-jadi.html. Terima kasih!
Ditulis oleh: putera izman - 24/05/13

2 komentar untuk "Pelik Wanita Sedar Dari Koma Jadi Lesbian"

Geng Blogger

Putera Izman