SITE MAP | PENGIKLANAN | HUBUNGI | DAPATKAN HADIAH MISTERI

Memang Gempaq

info panas | info semasa | info pelik |

.

Ngeri!! Gambar Bedah Siasat Wanita Yang Dirogol Dan Dibunuh

Memang Menyedihkan menurut sumber wanita ini telah dirogol kemudian dibunuh.Lihatlah betapa kejamnya manusia sekarang hingga sanggup lakukan sedemikian rupa










Tajuk Paling Popular

Cara Bersetubuh Dalam Islam Yang Umat Islam Kena Tahu --> Baca Disini
Hukum Doktor Lelaki Memegang Dan Melihat Kemaluan Wanita-->Baca Disini
Kisah Benar Isteri Berzina Ketika Suami Outstation--> Baca Disini

Kisah Benar Anak Rogol Ibu Sendiri Hingga Hamil--> Baca Disini
Anda baru saja membaca artikel yang berkategori info semasa dengan tajuk Ngeri!! Gambar Bedah Siasat Wanita Yang Dirogol Dan Dibunuh. Jika Artikel Ini Menarik Sila Bookmark dengan URL http://gempaqgiler.blogspot.com/2013/05/ngeri-gambar-bedah-siasat-wanita-yang.html. Terima kasih!
Ditulis oleh: putera izman - 23/05/13

33 komentar untuk "Ngeri!! Gambar Bedah Siasat Wanita Yang Dirogol Dan Dibunuh"

  1. nie namanya seksa mayat..ajal nak sampai dia dah terseksa..dah mati pun kena seksa lagi..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Tanpa Nama18.6.13

      Ya Allah...tak payah la tunjuk, tak sanggup nengok.

      Padam
  2. bedah siasat tu da btol da....tp klu yg organ2 lain tu klu xsilap depa buat postmoterm....klu setakat bedah siasat xde la smpi nk kne kuar kan otak2 dan organ dalaman si mati....

    BalasPadam
  3. astaghfirullah. kalau ye pun xyah la tujuk semua badan dea tu. aib. xbaik la ;(

    BalasPadam
  4. bedah siasa mmg mcni... buang organ sumbat kapas... organ yg di ambil tu utk posmotem... dan di jahit semula dan di mandikan ikut cara islam jika mayat tu islam... dan seterusnya di kafan kan sebelum diserahkan kepada keluarga si mati... wallahualam...
    betulkan jika saya silap

    BalasPadam
    Balasan
    1. Betul la tuh tk ada yg slh

      Padam
    2. sumbat kapas ke?

      Padam
    3. Tanpa Nama12.8.13

      tp ada jgk yg saya dgr organ yg dposmetem tu kalo elok dorang guna or jual d pasaran glap.walahualam..

      Padam
    4. Tanpa Nama12.8.13

      Betul tu sdalah mati kena rogol dibuat cam tu lagi.

      Padam
    5. Tanpa Nama30.9.13

      Kalau mcm ni tak payah buat la.....myiksakan!!!!!

      Padam
  5. Ya Allah , beri la balasan kepada yg merogol beliau..
    MEMBEDAH SIASAT MMG CAM NI CARA DIA

    Kepada yg tk sanggup tgk jgn la tgk.. Ni pon manusia tpi tiada lagi nyawa ...

    BalasPadam
  6. Tanpa Nama12.8.13

    Name pun postmortem.. memg la macam ni cara y. sebelum postmortem dalam fikiran dah diagnose dulu kemungkinan berlaku.. so dia akan check sume sekali termasuk organ dalaman untuk mengetahui cause of death

    BalasPadam
  7. Tanpa Nama12.8.13

    Aib?maruah?aurat?dosa dan phla?lu pklh sdri.. Mtlmt tak mghalalkn cara..

    BalasPadam
  8. Tanpa Nama12.8.13

    Ya ALLAH..ksiannya..tp klau ya pun jngn la smpai tjuk smua..keaiban dia..ksihan pda si mati..

    BalasPadam
  9. Tanpa Nama12.8.13

    Pos mortem n ambik organ yg boleh guna utk pesakit lain. Prosedur biasa ni.

    BalasPadam
    Balasan
    1. ambik organ utk pesakit lain.?? Tapi, bkn kena ada keizinan dari pihak keluarga si mati ke??

      Padam
    2. Mana ada prosedur biasa ambik organ untuk pesakit lain?

      Padam
  10. Tanpa Nama12.8.13

    Astgafirullah'alazim mna fmly dye 2 Xhlang dktor 2 ambl otak dye 2. .mudah2an dye tenang d alam sana .

    BalasPadam
  11. bukan ambil otak la . nak tgk ada brain damage . ni bedah siasat nak tgk bagaimana si mangsa mati.klu dr tu ambik otak dah lama pihk bkuasa tu halang cer tgk pic yang ptama ada pihak bkuasa kat situ.

    BalasPadam
  12. Tanpa Nama12.8.13

    Knpe perlu mengaibkan simati....ingatla sekali kte ttup aib org 10kli allah swt ttup aib kte...

    BalasPadam
  13. Dah lah kena main kena bunuh lagi sekarang dah mati pun kena main dalam apa nak jadi

    BalasPadam
  14. Tanpa Nama12.8.13

    Knapa mngaibkn simati...
    kesian dia....nk mati pn trseksa....ni mngaibkn dia pula.semasa saya mmandikn nenek saya air paip pn x boleh buka kuat apatah buat macam ni kat dia.sedih la....

    BalasPadam
  15. Tanpa Nama12.8.13

    yg x tahu.dudukdiam diam.

    BalasPadam
  16. Tanpa Nama12.8.13

    Mmg la betul bedah siasat,tpi jgnla dedahkn umum cmno..mngaibkn si mati

    BalasPadam
  17. Tanpa Nama29.9.13

    Sedangkan nak mandikan jenazah pun kena lakukan dengan selembut lembutnya...ini kan pula disiat2 macm tu..hanya allah dan roh simati je yang tahu kesakitannya..allahhuakhbar...

    BalasPadam
  18. Tanpa Nama29.9.13

    Mayat pompuan yg kena mandikan adalah org muhrim. Bukan cara haram macam umno punya style

    BalasPadam
  19. Nak tanye....tp jgn slh anggap ni just a question...ape hkum posmoterm ni ikot pandangan islam....dosa tak buat mcm ni kat mayat apatah lg bile mayat dserahkan dlm keadaan kosong kpd keluarga....tanpa organ...

    BalasPadam
  20. Tanpa Nama29.9.13

    Cter pasai mayat apasal sgkut dgn umno plak???plik..apapun mmang mcm ni buat bedah siasat...hanya allah yg tahu apa hukum semua ni...

    BalasPadam
  21. Tanpa Nama1.3.14

    umno butoh

    BalasPadam
  22. Ngeri.jg ko tengok... Bila hdup sakit bayar bil hospital bila mati organ tu d ambil free x adil..

    BalasPadam

Geng Blogger

Putera Izman