SITE MAP | PENGIKLANAN | HUBUNGI | DAPATKAN HADIAH MISTERI

Memang Gempaq

info panas | info semasa | info pelik |

.

Gambar Lelaki Dibunuh Dengan Kejam Kerana Membunuh Keluarganya

Kejadian yang berlaku di Lubnan ini sangat menyayat hati apabila seorang lelaki bernama Mohamad dibunuh dengan kejam apabila lelaki tersebut dikatakan membunuh keluarganya iaitu nenek,datuk dan dua orang cucunya. Orang  ramai telah membuat  hukum sendiri   dengan  membunuh Mohamad  dengan cara yang cukup kejam.Setelah mayatnya membusuk mereka menyerahkan mayat itu kepada  polis untuk diserahkan kepada keluarganya.
Ibunya pula mengerat leher Mohamad  dengan menggunakan selumbar dan diserahkan jenazah itu kepada orang ramai.Orang ramai mengheret  jenazah itu  dan digantung sebagai pameran selama 3 jam . Polis tidak mengambil apa-apa tindakan untuk menghalangnya.

sumber:idahsalam.blogspot.com

Tajuk Paling Popular

Cara Bersetubuh Dalam Islam Yang Umat Islam Kena Tahu --> Baca Disini
Hukum Doktor Lelaki Memegang Dan Melihat Kemaluan Wanita-->Baca Disini
Kisah Benar Isteri Berzina Ketika Suami Outstation--> Baca Disini

Kisah Benar Anak Rogol Ibu Sendiri Hingga Hamil--> Baca Disini
Anda baru saja membaca artikel yang berkategori info pelik dengan tajuk Gambar Lelaki Dibunuh Dengan Kejam Kerana Membunuh Keluarganya . Jika Artikel Ini Menarik Sila Bookmark dengan URL https://gempaqgiler.blogspot.com/2013/10/gambar-lelaki-dibunuh-dengan-kejam.html. Terima kasih!
Ditulis oleh: Unknown - 4/10/13

1 Komentar untuk "Gambar Lelaki Dibunuh Dengan Kejam Kerana Membunuh Keluarganya "

  1. Tanpa Nama27.10.13

    mungkin ini ajaran syiah yang menghalalkan membunuh dan menyeksa nyawa ahli sunnah. mungkin pemuda ni da masuk ajaran ahli sunnah daripada syiah

    BalasPadam

Geng Blogger

Putera Izman