SITE MAP | PENGIKLANAN | HUBUNGI | DAPATKAN HADIAH MISTERI

Memang Gempaq

info panas | info semasa | info pelik |

.

Kisah Janda Yang Kehausan

Hasnah adalah seorang janda kaya raya yang suaminya baru saja meninggal dunia akibat kemalangan jalan raya. Usianya masih muda, masih di bawah 30 tahun dan dari segi fizikalnya, Hasnah masih cantik, potongan body pun ok macam anak dara, kira bergetah giler ah.

Sejak kematian suaminya, Hasnah selalu diganggu oleh pemuda-pemuda disekitar rumahnya yang sudah lama memendam rasa kepadanya. Namun begitu, Hasnah tidak pernah melayani pemuda2 tersebut, kerana hatinya masih rindu kepadasuaminya, walaupun sebenarnya di dalam hatinya terasa sangat2 kesepian darisegi zahir dan batin terutamanya.

Lebih lebih di waktu malam hari… Rasa kesepian di hatinya memuncak muncak.Pada satu malam, kira-kira pukul 2 pagi Hasnah bangun dari tidurnya. Badannya terasa panas tekaknya terasa haus, Hasnah merasa begitu dahaga sekali. Hasnah bangun perlahan dan keluar dari biliknya menuju ke dapur, langkahnya begitu cepat seiring dengan kehausan yang sedang menerpanya. Sesampai di dapur Hasnah langsung membuka peti sejuk dan mengambil sebotol air sejuk…

Hasnah menuangnya ke dalam gelas dan meminumya dengan cepat. Setelah meminum air tersebut Hasnah kembali ke dalam bilik untuk tidur kembali. Begitulah kisah mengenai Hasnah, seorang janda yang kehausan.

Tajuk Paling Popular

Cara Bersetubuh Dalam Islam Yang Umat Islam Kena Tahu --> Baca Disini
Hukum Doktor Lelaki Memegang Dan Melihat Kemaluan Wanita-->Baca Disini
Kisah Benar Isteri Berzina Ketika Suami Outstation--> Baca Disini

Kisah Benar Anak Rogol Ibu Sendiri Hingga Hamil--> Baca Disini
Anda baru saja membaca artikel yang berkategori kisah menarik dengan tajuk Kisah Janda Yang Kehausan. Jika Artikel Ini Menarik Sila Bookmark dengan URL https://gempaqgiler.blogspot.com/2013/10/kisah-janda-yang-kehausan.html. Terima kasih!
Ditulis oleh: Unknown - 7/10/13

Belum ada komen untuk " Kisah Janda Yang Kehausan"

Catat Ulasan

Geng Blogger

Putera Izman