SITE MAP | PENGIKLANAN | HUBUNGI | DAPATKAN HADIAH MISTERI

Memang Gempaq

info panas | info semasa | info pelik |

.

Madonna Mengaku Dir*g*l Atas Bangunan Oleh Lelaki Yang Tidak Dikenali

Majalah Harper’s Bazaar edisi November, Madonna menulis tentang pengalamannya dirogol di bumbung bangunan oleh lelaki tidak dikenali yang mengacukan pisau kepadanya.Insiden pahit itu dilalui Madonna ketika mula-mula tiba di New York dari Rochester, Michigan untuk mengejar impiannya menjadi bintang pada usia 19 tahun.

Setelah menyimpan selama lebih dua dekad, Madonna, 55, akhirnya berkongsi satu rahsia hidup yang disimpannya selama ini.

Selain itu, Madonna turut berkongsi pengalaman awal dia mula mengejar cita-cita di kota besar secara sendirian. Antaranya, menjadi model bogel untuk kelas seni demi membayar yuran kelas tarian.

Mengakui seorang yang liar pada usia muda, Madonna juga menulis bagaimana dia akhirnya sedar perlu menjadi seseorang yang lebih berguna daripada dikenali sebagai perempuan bergigi emas dan mempunyai teman lelaki gangster semata-mata.

Antara titik perubahan terbesar dalam hidupnya adalah menemui ajaran Kaballah dan bergelar ibu kepada dua anak.Madonna yang boleh digelar permaisuri Pop, merancang untuk keluar dengan album baru pada tahun hadapan.

sumber:www.myinfo4u.net

Tajuk Paling Popular

Cara Bersetubuh Dalam Islam Yang Umat Islam Kena Tahu --> Baca Disini
Hukum Doktor Lelaki Memegang Dan Melihat Kemaluan Wanita-->Baca Disini
Kisah Benar Isteri Berzina Ketika Suami Outstation--> Baca Disini

Kisah Benar Anak Rogol Ibu Sendiri Hingga Hamil--> Baca Disini
Anda baru saja membaca artikel yang berkategori dunia hiburan dengan tajuk Madonna Mengaku Dir*g*l Atas Bangunan Oleh Lelaki Yang Tidak Dikenali. Jika Artikel Ini Menarik Sila Bookmark dengan URL https://gempaqgiler.blogspot.com/2013/10/madonna-mengaku-dirgl-atas-bangunan.html. Terima kasih!
Ditulis oleh: Unknown - 9/10/13

Belum ada komen untuk "Madonna Mengaku Dir*g*l Atas Bangunan Oleh Lelaki Yang Tidak Dikenali"

Catat Ulasan

Geng Blogger

Putera Izman