SITE MAP | PENGIKLANAN | HUBUNGI | DAPATKAN HADIAH MISTERI

Memang Gempaq

info panas | info semasa | info pelik |

.

Full Video!!! Lelaki Ini Terpotong Kantung Zakar Sendiri Hingga Terjatuh Telur

Beijing : Seorang pekerja binaan di Shunde di wilayah Guandong cedera teruk selepas tergergaji kantung zakarnya dengan gergaji elektrik ketika memotong kayu.Pekerja itu yang masih dirawat di sebuah hospital di Guangdong berkata, dia tiba-tiba merasa sakit pada kemaluannya tetapi tidak tahu puncanya.

Selepas menyedari dia tergergaji kantung zakarnya, dia pengsan.Lelaki itu, Chen yang berusia 40-an berkata, dia mencangkung sambil gergaji kayu.Melihat dia rebah ke tanah dengan seluar berlumuran darah, rakan sekerjanya serta-merta menghantarnya ke hospital.

Rakannya juga terkejut melihat satu daripada buah zakar Chen terjatuh di sebelahnya.Doktor di hospital berkenaan berkata, ini kali pertama mereka berdepan dengan kes seumpama itu.Kantung zakarnya terkoyak sepanjang tiga sentimeter, menyebabkan buah zakarnya jatuh.Mujur selepas menjalani pembedahan beberapa jam, buah zakar Chen dapat dimasukkan semula. – Agensi

Tajuk Paling Popular

Cara Bersetubuh Dalam Islam Yang Umat Islam Kena Tahu --> Baca Disini
Hukum Doktor Lelaki Memegang Dan Melihat Kemaluan Wanita-->Baca Disini
Kisah Benar Isteri Berzina Ketika Suami Outstation--> Baca Disini

Kisah Benar Anak Rogol Ibu Sendiri Hingga Hamil--> Baca Disini
Anda baru saja membaca artikel yang berkategori info pelik dengan tajuk Full Video!!! Lelaki Ini Terpotong Kantung Zakar Sendiri Hingga Terjatuh Telur. Jika Artikel Ini Menarik Sila Bookmark dengan URL http://gempaqgiler.blogspot.com/2014/04/full-video-lelaki-ini-terpotong-kantung.html. Terima kasih!
Ditulis oleh: putera izman - 17/04/14

2 komentar untuk "Full Video!!! Lelaki Ini Terpotong Kantung Zakar Sendiri Hingga Terjatuh Telur"

Geng Blogger

Putera Izman