SITE MAP | PENGIKLANAN | HUBUNGI | DAPATKAN HADIAH MISTERI

Memang Gempaq

info panas | info semasa | info pelik |

.

Pencarian Rakan Bloglist Blog Memang Gempaq

Assalamualaikum dan salam perkenalan kepada geng-geng blogger disini saya ingin mencari geng saya sudi exchange bloglist dengan saya.Untuk makluman kawan-kawan hari tu saya ada mencari rakan bloglist blog www.beritahariann.blogspot.com namun malangnya blog tersebut telah mengalami sedikit masalah jadi saya terpaksa membuat blog yang baru

Kepada rakan-rakan yang telah masukkan link blog tersebut mohon tukarkan ke link blog baru saya yang ini www.gempaqgiler.blogspot.com nanti komen dibawah ini link blog anda saya akan melawat kali kedua jika link saya ada dalam list anda saya akan masukkan link anda ke sini

Insyallah kalau tidak ada masalah apa-apa saya akan besama-sama dengan blog ini.Jadi ada masa singgah lah selalu iyer :) 

Blog ini masih baru sangat belum sampai sebulan lagi jadi inilah trafik seharian yang tidak seberapa



sesiapa yang sudi sila komen dibawah berserta link blog anda iyer..blog saya adalah do follow setiap kali anda komen akan dapat back link percuma :) .Kepada anda yang ingin mengenali atau saya terlepas pandang tidak masukkan link blog anda sila pm saya di fb putera izman insyallah saya akan masukkan link anda dalam list saya jika cukup syarat :)

Akhir kalam salam perkenalan dan selamat exchange bloglist :)















Tajuk Paling Popular

Cara Bersetubuh Dalam Islam Yang Umat Islam Kena Tahu --> Baca Disini
Hukum Doktor Lelaki Memegang Dan Melihat Kemaluan Wanita-->Baca Disini
Kisah Benar Isteri Berzina Ketika Suami Outstation--> Baca Disini

Kisah Benar Anak Rogol Ibu Sendiri Hingga Hamil--> Baca Disini
Anda baru saja membaca artikel yang berkategori segmen dengan tajuk Pencarian Rakan Bloglist Blog Memang Gempaq. Jika Artikel Ini Menarik Sila Bookmark dengan URL http://gempaqgiler.blogspot.com/2013/06/pencarian-rakan-bloglist-blog-memang.html. Terima kasih!
Ditulis oleh: putera izman - 24/06/13

239 komentar untuk "Pencarian Rakan Bloglist Blog Memang Gempaq"

  1. Salam sejahtera dan salam perkenalan. Ohh ni blog baru tapi best gak so nak follow kat mana yer...?

    http://mahamahu.com

    BalasPadam
    Balasan
    1. kita exchange bloglist jer :)

      Padam
    2. Assalamualaikum,

      Jual produk beli atau iklankan perniagaan anda atau bertukar laman web
      di www.produkmuslim.info

      Daftar segera ia percuma

      Terima kasih

      Padam
  2. jom exchange bloglist !

    http://wanuriizatiey.blogspot.com/

    BalasPadam
  3. dah Ishma taruh link blog sobat :)
    silakan check

    BalasPadam
  4. salam. exchange bloglist mcm mna?

    BalasPadam
    Balasan
    1. salam awk masukkan link blog saya kat blog awk nt pm blik iyer

      Padam
  5. http://bungappril.blogspot.com/

    BalasPadam
  6. wah! macam best je ni ^_^ http://erylife.blogspot.com/

    BalasPadam
  7. bloglistkan saya juga :)
    http://rujukanstudi.com

    BalasPadam
    Balasan
    1. masukkan link blog saya dulu

      Padam
  8. jom exchance :)

    http://amad-jalanan.blogspot.com

    BalasPadam
    Balasan
    1. dah siasat link blog sy tiada dlm list anda :(

      Padam
  9. Salam ziarah
    http://ilusi-fantasidunia.blogspot.com/

    BalasPadam
  10. salam, tokey shaklee mai...saya dah masukkan link blog ni dalam blog saya :)

    http://kioskvitamin.blogspot.com/

    BalasPadam
    Balasan
    1. ok tokey shaklee sy dh masukk link awak tq :)

      Padam
  11. Thanks, you have a great blog.

    BalasPadam
  12. hi ! this my link blog

    www.tibit2babyboom.blogspot.com

    BalasPadam
  13. salam perkenalan...

    http://batubaiduri.blogspot.com/

    BalasPadam
  14. Assalamualaikum. saya datang membalas kunjungan anda.. http://dindamaisarra.blogspot.com/

    BalasPadam
    Balasan
    1. saya dh masukkan blog aw dalam bloglist utama sy 'mereka pejuan'. salam kenal :D

      Padam
    2. ok sy dh masukkan link blog awk tq :)

      Padam
  15. http://akudot.blogspot.com/

    BalasPadam
    Balasan
    1. ok dah sy dh masukkan link blog awk dlm list sy

      Padam
  16. ok dah add ur new blog

    pls add mine www.rojakpetis.blogspot.com

    tq ;-)

    BalasPadam
    Balasan
    1. ok saya dh letakkan link blog awk dlm list saya tq:)

      Padam
  17. ok bole exchange link...head2toeboutique.blogspot.com

    BalasPadam
    Balasan
    1. maaf link blog sy tiada dlm list awk :(

      Padam
  18. done izman..blog awk sy msukkan dalam list kakiround kampung
    http://mimbarhatiku.blogspot.com/

    p/s: izman..tolong buang word verification..

    BalasPadam
    Balasan
    1. ok sy dh masukkan link awk tq :)

      Padam
  19. msukkan sy ya. .hehe :D

    http://budaksukavanilla.blogspot.com/

    BalasPadam
    Balasan
    1. msukkan link blog saya dulu dlm list blog awak iyer

      Padam
  20. http://www.mawarberduri4147.my/

    done..

    BalasPadam
  21. datang mencelah..tqs

    BalasPadam
  22. Salam. Saya dah linkkan blog anda di blog saya. Selamat berjuang dan bertukar2 maklumat ~ IBM

    Mohon linkkan juga blog saya di sini.
    Link saya : ibm-akusayangumno.blogspot.com.
    TERIMA KASIH.

    BalasPadam
    Balasan
    1. sy dh check tiada link sy sy di list blog tuan

      Padam
  23. Macam mana nak folo sini ye?nice blog!..^_^

    BalasPadam
    Balasan
    1. foolow dogle plus jer :)

      Padam
  24. blog nya udah saya simpan gan
    hehhe
    thanks yah atas konfirmasinya


    salam sukses slalu

    BalasPadam
  25. exchange bloglist?
    http://farazura.blogspot.com/

    BalasPadam
    Balasan
    1. nak? msukkan link blog sy di blog awk nt inform balik sy msukkan link blog awk di sini bersama geng-geng bloger

      Padam
  26. semoga sukses mas dan terus berkarya mas :)

    BalasPadam
  27. Salam! Awak..kita dah masukkan blog awak ke dlm blog list saya

    http://qaseyhputeh.blogspot.com/

    Jom exchange blog! :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. ok thanks sy masukan link awk dlm blog sy pula :)

      Padam
  28. salam exchange =)

    http://muhammadsofiyuddin.blogspot.com/

    BalasPadam
    Balasan
    1. ok sy dh msukkan link blog awk dlm list saya

      Padam
  29. Thank you

    my blog - www.ordertupperware.blogspot.com
    alternative email/YM - lizakamal@yahoo.com
    sms/call/whatsApp 019 6025777
    FB Page : CASA Tupperware

    BalasPadam
  30. Assalam... ok jom exchange ... saya pon masih bertatih dalam dunia blogger ni...i'll create my bloglist...

    http://anginsbayu.blogspot.com/

    BalasPadam
    Balasan
    1. awk mskkan link blog saya dlm bloglist awk nt inform balik sy msukkan link awk pula :)

      Padam
  31. join ,sory td slh link http://izza-sakura.blogspot.com/,erm boleh tlog buang word verification tk kt bwah komen?

    BalasPadam
  32. mcm mana nak join tu ?

    sorry saudara, saudara sebagai blogger lama dan otai, adalah baik sekiranya saudara buang verification word. 4 5 6 kali asyik masukkan kod tu jer. huhu

    BalasPadam
  33. http://mayangbakingmadness.blogspot.com/

    BalasPadam
  34. membalas kunjungan :)
    jom exchange link..dah letak blog awak dalam bloglist sy :)

    http://heartylolipop.blogspot.com/

    BalasPadam
  35. saya dah letak blog awak dalam bloglist saya

    http://anjunginspirasi.blogspot.com/

    BalasPadam
    Balasan
    1. ok sy dh masukkan link awk dlm list sy

      Padam
  36. Assalamualaikum, saya dah masukkan blog saudara dlm bloglist saya :) :-http://blogzakirasli.blogspot.com/

    BalasPadam
    Balasan
    1. ok saya dhh add link awk dlm list sy

      Padam
  37. Siap..sudah di-bloglistkan blog awak.

    BalasPadam
    Balasan
    1. ok sy dh masukkan link blog awk dlm list sy

      Padam
  38. anda sudah dibloglistkan dkt http://v12gether.blogspot.com/

    BalasPadam
  39. Okay, I join. :)

    meyrajohn.blogspot.com

    I letak link awak dekat tab Blogger Awesome saya okay. :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. ok sy masukkan link blog awk

      Padam
  40. ok..cikgu nak join..

    http://teacherbasariah.blogspot.com/

    nnt cikgu masukkan awak dlm bloglist cikgu ye

    BalasPadam
    Balasan
    1. mskkan link blog sy dulu iyer cikgu :)

      Padam
  41. http://teenagersareawesome.blogspot.com/

    sila tengok di Linkies ye :)
    Saya letak nama PuteraIzman

    BalasPadam
  42. wahhh ! http://celotehbudakkechiq.blogspot.com/

    ain ruslee :)

    BalasPadam
  43. jom..

    http://zitaomar.blogspot.com

    BalasPadam
    Balasan
    1. ok sy dh masukan link blog awk

      Padam
  44. Okay, I join. :)

    abusyahirah.blogspot.com

    BalasPadam
  45. goodluck

    thanks for share

    BalasPadam
  46. Done ur list in my blog.

    http://akubahrain.com/

    BalasPadam
    Balasan
    1. ok list blog awk dlm blog ini :)

      Padam
  47. Assalamualaikum,

    Bertukar laman web di Produk Muslim Ads Network

    Daftar segera ia percuma

    Terima kasih

    BalasPadam
  48. saya join

    http://bloghancus.blogspot.com

    BalasPadam
    Balasan
    1. ok sy dh masukkan link saudara

      Padam
  49. done ! added !... cek kat "Bloglist Berbayar"
    www.silenceblogz.com

    BalasPadam
  50. Klik pada nama untuk mengecek link blog GempaQ giler lah ni... ekekeke

    BalasPadam
  51. jom exchange...hehe

    http://cahayasirius.blogspot.com/

    BalasPadam
    Balasan
    1. ok dh feed awk mybe bermasalah ni

      Padam
  52. salam.
    thankx sudi singgah blog saya.
    jom exchange..
    http://hazlinnazri.blogspot.com/

    BalasPadam
    Balasan
    1. ok sy dh add link awk disini

      Padam
  53. persahabatan diterima.

    daripada tuan punya blog :
    http://arifin-aziz.blogspot.com/

    BalasPadam
  54. Terima kasih sudi singgah

    http://sayangkudinadania.blogspot.com/

    BalasPadam
  55. Terima kasih kerana jemput exchange link.
    Kak Nurul dah masuk dlm bloglist kak Nurul dan follow.

    http://nazayiena76.blogspot.com/

    BalasPadam
    Balasan
    1. ok dh thanks kak nurul :)

      Padam
  56. nice blog friend...salam kenal sobat...sya dari indonesia...km dari malaysia ya...

    BalasPadam
  57. jngan lupa kunjungi blog sya jg ya..
    http://kumpulantipshebat.blogspot.com/

    BalasPadam
  58. Assalamualaikum...
    Quite informative blog... Congrats bro!
    Terima kasih berkunjung kat cak-lempong...
    saya dah masukkan blog anda dalam bloglist saya...
    jemput berkunjung kembali ke :-

    http://cak-lempong.blogspot.com/

    Terima kasih.. :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. salam bro link anda dh dimasukkan ke sini tq

      Padam
  59. saya nak exchange juga boleh? ke dah terlambat?
    hehe

    http://belogkayangan.blogspot.com

    BalasPadam
    Balasan
    1. oh kalau apa2, balas dekat blog saya juga ya. takut saya tak perasan..

      Padam
    2. dh melawat tiada link sy dlm blog awk

      Padam
  60. thanks 4 visit my blog... done follow ur blog..
    anytime come visit again...

    my blog : http://tiratiramisu.blogspot.com/

    BalasPadam
  61. Olá amigo! Tens um espaço muito interessante. Acompanhar-te-ei.

    Abraços,

    Furtado..

    BalasPadam
  62. Mampir kawan, Blogwalking dengan bahagia :)

    BalasPadam
  63. mekasih singgah... sori lambat reply... dah masukkan dalam list...

    kalau selalu2lah singgah kat http://nitestalkerz.blogspot.com/ ye...

    BalasPadam
    Balasan
    1. ok saya dh masukkan link saudara dlm list saya

      Padam
  64. Boleh.
    Mau dimasukkan atas nama siapa? :)

    BalasPadam
  65. OKE BROW SALAM PERDANA JUGA KREN JUGA INI BLOG. . . . . .
    ENTENG BANGET SWEET BANGET....
    BLOG SAYA BLOG BERANTAKAN BROW. . .
    HANYA OTODIDAK BELAJAR BIKIN SENDIRI GAK TAUNYA BERABE BERANTAKAN ACAK2AN....

    MALU GUE BROW SAMA BLOG GUE SENDIRI. . . BISA GILA GUE LIHAT BLOG SOBAT2 SEMUA HAHAHAA...

    VISIT http://www.caturjokamers.blogspot.com

    BalasPadam
  66. done bro..sory lmbt blas..aku dh msukkn dlm bloglist bro..
    http://jiesusanos.blogspot.com

    BalasPadam
    Balasan
    1. ok sy dhh add link anda dlm list saya tq

      Padam
  67. thanks for visit my blog :)

    BalasPadam
  68. saya sudi saling tukar bloglist... dah add!

    BalasPadam
  69. dah masuk kat bloglist

    http://nature1002.blogspot.com/

    BalasPadam
    Balasan
    1. ok thanks sy dh masukkan blog awk disini

      Padam
  70. salam kunjungan balas... jom kita tukar link juga...http://sun3tpini.blogspot.com/

    BalasPadam
    Balasan
    1. ok sy dh add link anda dlm list saya

      Padam
  71. thanks for visit my blog :)
    http://putrinaurah.blogspot.com/

    BalasPadam
  72. syukran for ziarah.
    kalamfilhubbi.blogspot.com

    BalasPadam
  73. http://kalamfilhubbi.blogspot.com/

    BalasPadam
  74. Ok sarah dah msukkan link awk at bloglist sarah.. ^_^

    http://budakmanja94.blogspot.com/

    P/S: blog sarah x sehebat mne pun.. hehe.. selamat berblogging.. :D

    BalasPadam
    Balasan
    1. ok sy dh add link blog sarah dlm list sy :)

      Padam
  75. http://aida-kim.blogspot.com..

    P/s: selamat berblogging. . Blog AK tidak secanggih mana pun.. ^_^

    BalasPadam
  76. slm saya dah add ur blog.pls add me back ya..
    http://wisyawina.blogspot.com/

    BalasPadam
    Balasan
    1. ok sy dh add blog awk disini

      Padam
  77. haloo..yana sakura here :) visit u back!

    www.yanasakura.my

    check it out yeah! =)

    BalasPadam
    Balasan
    1. tgk kat Sakura Buddies ya! ^^,

      Padam
    2. sy dh masukkan link blog awk dlm list sy tq :)

      Padam
  78. ok DONE!!

    neh link saya pulak ;)

    ||||||||||||||||||| http://kehebatanshaklee.blogspot.com/

    BalasPadam
    Balasan
    1. x de link sy dlm blog awk

      Padam



  79. NICE...
    http://bakteriabaik.blogspot.com/


    BalasPadam
  80. salam....

    mohandin.blogspot.com

    sekian, terimakasih...

    BalasPadam
  81. Assalammualaikum..Reen singgah nak exchange link..Reen da masukkan link blog Putera Izman nie kt blog Reen..ada masa sudila menjenguk ya..:)
    http://qasehreena.blogspot.com/

    BalasPadam
    Balasan
    1. ok thanks Reen sy dh Add link blog Reen dlm list blog saya thanks :)

      Padam
  82. Salam kunjungan balas..

    Hi putera izman, saya dah add in ur link dalam LEPAKING.
    ini pula link saya http://hanidiu.blogspot.com/

    tima kasih :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. dh sy dh masukkan link awk disini

      Padam
  83. http://pbftz.blogspot.com

    Minta linkkan blog saya ini. Tkasuh. Wasalam.
    Baha Taha

    BalasPadam
  84. Nice blog, kunjungan pagi nih... kunjungin balik yah :)

    BalasPadam
  85. lawa template.pinjam boleh?ehe

    BalasPadam
  86. salam..alhamdulillah done..saya suke dgn entry2 awk..jom exchange..:-)

    http://nurnaa-irah.blogspot.com/

    BalasPadam
    Balasan
    1. ok sy dh masukkan link awk disini

      Padam
  87. saya dh masukkan link awak

    BalasPadam
    Balasan
    1. ok sh dh masukkan link awk

      Padam
  88. Done! :)

    http://gadisberlesungpipitdua.blogspot.com/

    BalasPadam
    Balasan
    1. ok sy dh masukkan link awk

      Padam
  89. nice blog...simple...
    jgn lupa singgah kembali ke sini... http://violetchocomilk.blogspot.com/2013/07/kasih-sayang-allah-itu-besar.html

    BalasPadam
  90. hehe..nice.. meow akan join.. tggu meow abes final ok.. heeee

    BalasPadam
  91. Melawat sini hari ni

    BalasPadam
  92. bw sambil baca-baca :)

    BalasPadam
  93. hye...nk exchange bloglist.dh masuk dh blog gempaqgiler...

    BalasPadam
    Balasan
    1. ok sy dh mskkkan list saudara disini

      Padam
  94. done..

    http://www.nanenkerry.blogspot.com/

    BalasPadam
    Balasan
    1. ok sy dh add list blog awk

      Padam
  95. madam amie datang melawat balik...

    BalasPadam
  96. tumpang lalu jugak.. :D

    http://coretanhatisigadis.blogspot.com/

    BalasPadam
  97. dah masuk dalam bloglist sahabat siber. exchange bloglist :)

    BalasPadam
  98. Thanks sbb melawat blog sy yg tak sebrp.. jom exchange:
    --> http://fadzlikhan.blogspot.com/

    BalasPadam
  99. TQ sudi melawat blog sy

    BalasPadam
  100. salam jumaat :-) baru berkesempatan berkunjung ke sini. selamat berblog..

    BalasPadam
  101. salam jumaat dan salam ukhuwah dari bunda...

    BalasPadam
  102. jom exchange link blog

    t sy jdikan awak blogist, tpi untuk msa sekarang belom lagi. mlm nie insya allah.

    http://cikannesweetyncool.blogspot.com/

    BalasPadam
  103. Salam kenalan...

    http://nenizazi.blogspot.com/

    BalasPadam
  104. wahhh, macam best jee, www.miminadam.my. kalau daa listkan, nanti mimin listkan balik link blog ni :D

    BalasPadam
  105. salam,,

    sy dh letakkn link gempaqgiler dlm bloglist sy..
    jom exchange

    http://www.duniabawahtempurung.my/

    BalasPadam
    Balasan
    1. ok sy dh masukkan list anda dlm blog

      Padam
  106. Salam

    http://harmoniinn.blogspot.com/
    http://permatainn.blogspot.com/

    Tapi sekarang ni rehat lama tak menulis..

    saya letak link http://gempaqgiler.blogspot.com/ dalam blog yang pertama tu..tq

    BalasPadam
    Balasan
    1. ok sy dh add link blog anda disini

      Padam
  107. Salam Perkenalan..

    http://ulumudaku.blogspot.com/

    sy dh linkkn blog saudara..

    BalasPadam
    Balasan
    1. ok sy dh add link blog saudara dlm list sy

      Padam
  108. Diblog saya anda dapat menemukan informasi atau ilmu tentang dunia komputer khususnya dalam bidang programmer.
    http://gcomxp.blogspot.com
    Terimakasih :)

    ~Garry Priambudi

    BalasPadam
  109. salam

    dah exchange blog awak~

    http://kaizerkomik.blogspot.com

    BalasPadam
    Balasan
    1. ok sy dh add link awk dlm bloglist sy

      Padam
  110. salam... dah letak dah...

    http://happyhealthylifeshop.blogspot.com/

    BalasPadam
    Balasan
    1. salam..nice blog.follow me too :) http://awakingme.blogspot.com/

      Padam
  111. salam..nak letak jugak link blog kite..hehehee

    http://asyazain.blogspot.com/

    BalasPadam
  112. Dah masukkan blog PI dalam blog list saya, salam perkenalan daan happy blogging.

    BalasPadam
  113. Salam tuan, ni blog saya

    http://minyakpelincirgoldenpower.blogspot.com/

    BalasPadam
  114. Salam Ramadhan. Jom-jom kita exchange link bagi memeriahkan dunia blogger

    http://multipedia.blogspot.com/

    BalasPadam
  115. maaf kpd semua sahabat ada diantara link2 anda sy tidak masukkan disini kerana selepas saya ziarah blog anda didapati tiada link saya dlm blog anda

    BalasPadam
  116. salam... terima kasih sudi bw ke blog sy... tp sy dah xactive blogging... inshaallah ada masa terluang sy akan dtg ke blog kamu yer.. TQ :)

    BalasPadam
  117. Thanks melawat blog dan.sy dtg sini exchange link... ^___^

    BalasPadam
  118. salam Ramadhan.. saya dah follow blog awk.. hope sudi follow balik.. =) terima kasih dtg melawat ke blog saya..

    BalasPadam
  119. Salam Ramadhan..
    saya sudah follow back kawan..

    BalasPadam
  120. hai following u.. follow me back..

    hudakassim.blogspot.com..
    anyway..nice blog yeah :)

    BalasPadam
  121. http://tengkudream.blogspot.com/ :D

    BalasPadam
  122. salam.saya dah foolow awak and dah bloglist awak..please exchanged..thank you..:)

    BalasPadam
  123. Salam..blogwalking.. http://puteriairyn.blogspot.com

    BalasPadam
  124. Please do follow these..

    http://ceritasangdara.blogspot.com
    &
    http://shopwith-ibutimah.blogspot.com/

    Follow u back.. :)

    BalasPadam
  125. okeh, akan masukkan blog anda dalam list.
    masukkan saya jugak

    bytechew.blogspot.com

    ohnya, sesapa yang nak exchange juga bolehlah pm :)

    BalasPadam
  126. jom saya pun nak exchange link blog...
    http://kamianakmelayuterhebatmasakini.blogspot.com/
    traffic pun kurang....bantu saya...
    dan minta sangat add sy facebook, sbb fb kne blok heheh
    http://www.facebook.com/abdullahkasim89
    tq...

    BalasPadam
  127. support kamu....jom exchange,http://mencariisteri.blogspot.com/

    BalasPadam
  128. happy blogging, support here and goodlucky

    BalasPadam

Geng Blogger

Putera Izman