SITE MAP | PENGIKLANAN | HUBUNGI | DAPATKAN HADIAH MISTERI

Memang Gempaq

info panas | info semasa | info pelik |

.

Gadis Berusia 10 Tahun Melahirkan Anak LelakiSeorang gadis Mexico berusia 10 tahun telah melahirkan seorang bayi lelaki selepas kehamilan 31 minggu, menurut laporan.Bayi pra-matang, yang berat 3.3 pound dilahirkan oleh seksyen raja di Hospital Wanita di bandar Puebla dan berada di Unit Rawatan Rapi pulih akibat radang paru-paru.

Ibu muda, yang dari berdekatan San Francisco Totimehuacan komuniti, telah kembali ke tanah air selepas prosedur tetapi melawat bayi setiap hari untuk menyusukan, kata pegawai.Pejabat Peguam Negara Puebla negeri kini menyiasat sama ada gadis itu telah dirogol dan siapa bapa, pengarah hospital Rogelio Gonzalez berkata, mengikut UpFrontNewswire.Undang-undang negeri Mexico berkata, ibu-ibu muda tidak mempunyai pengguguran kecuali perempuan boleh membuktikan dia adalah mangsa serangan seksual.Umur minimum menyatakan persetujuan ialah 12 dan wanita yang menjalani pengguguran di Puebla menghadapi hukuman denda atau penjara jika mereka tidak dapat membuktikan mereka telah didera secara seksual.Undang-undang yang sedang dikaji semula.


Perempuan, yang tidak dinamakan, tiba di kemudahan perubatan pada 22 Okt, mengalami komplikasi yang mengancam nyawa, termasuk sawan.Pegawai hospital berkata bayi yang baru lahir adalah dalam keadaan yang baik mengingati kelahiran pra-matang dan ibu pulih dengan baik.


Ini bukan merupakan kes pertama seorang gadis yang teramat muda yang melahirkan anak di Mexico.Pada bulan Ogos tahun lepas, Amalia yang berusia 11 tahun mempunyai seorang kanak-kanak dua minggu pra-matang selepas dia menafikan pengguguran oleh Jabatan Hakim tempatan pada bulan keempat kehamilan.


Dia dirogol berulang kali oleh bapa tirinya ketika dia berusia 10 tahun, tetapi undang-undang tempatan tidak membenarkan penamatan selepas tiga bulan.

sumber: informasi.my

Tajuk Paling Popular

Cara Bersetubuh Dalam Islam Yang Umat Islam Kena Tahu --> Baca Disini
Hukum Doktor Lelaki Memegang Dan Melihat Kemaluan Wanita-->Baca Disini
Kisah Benar Isteri Berzina Ketika Suami Outstation--> Baca Disini

Kisah Benar Anak Rogol Ibu Sendiri Hingga Hamil--> Baca Disini
Anda baru saja membaca artikel yang berkategori info pelik dengan tajuk Gadis Berusia 10 Tahun Melahirkan Anak Lelaki. Jika Artikel Ini Menarik Sila Bookmark dengan URL http://gempaqgiler.blogspot.com/2013/06/gadis-berusia-10-tahun-melahirkan-anak.html. Terima kasih!
Ditulis oleh: putera izman - 16/06/13

5 komentar untuk "Gadis Berusia 10 Tahun Melahirkan Anak Lelaki"

 1. Tanpa Nama17.6.13

  hye admin. jika nak "translate" artikel sila rajinkan diri. Jangan guna google translator. tq

  BalasPadam
 2. Tanpa Nama30.9.13

  Pening2..

  BalasPadam
 3. Tanpa Nama28.1.14

  haduch2

  BalasPadam

Geng Blogger

Putera Izman