SITE MAP | PENGIKLANAN | HUBUNGI | DAPATKAN HADIAH MISTERI

Memang Gempaq

info panas | info semasa | info pelik |

.

Gambar Penyayi Lelaki Yang BertatuAgak menggemparkan apabila sebuah blog hiburan terkenal menyiarkan di ruangan gosipnya yang mempamerkan beberapa keping gambar penyanyi lelaki bertatu di lengan dan berpelukan dengan seorang gadis seksi.
Menurut blog tersebut, gambar-gambar panas penyanyi yang sedang meningkat naik itu dikirim oleh seorang peminat melalui emel yang seolah-olah sangat marah terhadap perilaku artis itu yang menyerupai seorang “playboy”.
Pengirim emel tersebut turut mendakwa bahawa meskipun penyanyi yang dirahsiakan identiti itu mengaku mempunyai kekasih hati, dia masih menjalin hubungan sulit dengan bekas kekasihnya sehingga kini
Selain dari gambar aksi memeluk gadis seksi, turut disiarkan gambar penyanyi itu menayangkan tatu di lengannya, gambar bercoli di muka dan sekeping gambar lagi yang terdapat segelas air yang dipercayai arak di atas meja di depannya.
Bagaimanapun identiti penyanyi itu menjadi tanda tanya dan dia dipercayai telah bertatu sejak tinggal di luar negara sebelum ini.

Tajuk Paling Popular

Cara Bersetubuh Dalam Islam Yang Umat Islam Kena Tahu --> Baca Disini
Hukum Doktor Lelaki Memegang Dan Melihat Kemaluan Wanita-->Baca Disini
Kisah Benar Isteri Berzina Ketika Suami Outstation--> Baca Disini

Kisah Benar Anak Rogol Ibu Sendiri Hingga Hamil--> Baca Disini
Anda baru saja membaca artikel yang berkategori dunia hiburan dengan tajuk Gambar Penyayi Lelaki Yang Bertatu. Jika Artikel Ini Menarik Sila Bookmark dengan URL http://gempaqgiler.blogspot.com/2013/06/gambar-penyayi-lelaki-yang-bertatu.html. Terima kasih!
Ditulis oleh: putera izman - 17/06/13

3 komentar untuk "Gambar Penyayi Lelaki Yang Bertatu"

  1. macam awie rafael je???

    BalasPadam

Geng Blogger

Putera Izman