SITE MAP | PENGIKLANAN | HUBUNGI | DAPATKAN HADIAH MISTERI

Memang Gempaq

info panas | info semasa | info pelik |

.

Kisah Kelakar - Kisah Malam Pertama Yang Malang


Aku nak bagi satu kisah tentang
suami isteri yang baru kahwin,
macam biasalah lepas kahwin
suami isteri akan menghadapi
malam pertama , semua
pasangan mahukan pengalaman
malam pertama menjadi
kenangan yang indah, tapi ini
satu kisah malang sepasang
suami isteri yang malam
pertamanya menjadi kisah ngeri.
Ikuti kisah selanjutnya.
Man(bukan nama sebenar) dan
Milah (bukan nama sebenar)
pasangan yang baru kahwin.

Dipendekkan cerita mereka
berdua ni pun nak menghadapi
malam pertama ni dialog diorang
korang bacalah.


Man : Sayang dah ready?

Milah : dah tapi milah malulah,
abang janganlah ganas-ganas ye,
kita buat tapi tutup
lampulah boleh bang?

Man : kalau itu kemahuan
sayang, abang ok jer

Diorang ni mulalah buat projek,
lepas tutup lampu....diorang
buatlah foreplaylah,
macam2lah...

Man : Ok sayang abang dah
nak jolok ni, sayang dah ready?

Milah : okla bang, tapi slow2la
sikitla bang

Man : Ooookkkk….
Man pun startla menonjol…

Man : mak oii sempitnya lubang
sayannnngg.. arghhhhhhhh….

Milah :
arghhhhhhhhhhhhhhhhhh……..
(menjerit bagai nak gila)

Man : arghhhhhhhhhhhh…….
Susahnya nak masukk….

Selepas berapa minit kemudian…

Man : eyahhh dapat gak
masukk..
itu pun takat 'kepala depan' jer
boleh masuk

Milah : arghhhhhhhh (lagi kuat
jerit)

Diorang pun buatlah aksi sorong
tarik(dari tadi takat 'kepala
depan' je yang muat), yang milah
pulak asyik jerit jer macam nak
beranak dari awal sampai habis

Kesokan harinya , dah pagilah
ni..Man baru bangunlah, dia
pergi dapur nak tengok isteri
dialah, bila terserempak dengan
isteri dia Man ni terkejut beruk
sampai nak pengsan
Yelah lubang hidung Milah
besar sebelah(luar biasa besar),

rupa2nya Man tersalah masuk
lubang, dia masuk kat lubang
hidung isterinya, patutla susah
nak masuk(takat 'kepala depan '
je yang muat).

Moral : kepada pasangan yang
baru kahwin, bila nak buat tu
bukalah lampu sikit biar Nampak
sesama pasangan(tak yahlah nak
malu2), kalau gelap jadilah
macam Man dengan Milah ni ,
jangan gopoh-gapah sangat
(macam singa lapar), hah ni lagi
1 jangan lupa baca doa kalau
tak syaitan pun join sekali.







Tajuk Paling Popular

Cara Bersetubuh Dalam Islam Yang Umat Islam Kena Tahu --> Baca Disini
Hukum Doktor Lelaki Memegang Dan Melihat Kemaluan Wanita-->Baca Disini
Kisah Benar Isteri Berzina Ketika Suami Outstation--> Baca Disini

Kisah Benar Anak Rogol Ibu Sendiri Hingga Hamil--> Baca Disini
Anda baru saja membaca artikel yang berkategori kisah menarik dengan tajuk Kisah Kelakar - Kisah Malam Pertama Yang Malang. Jika Artikel Ini Menarik Sila Bookmark dengan URL http://gempaqgiler.blogspot.com/2013/06/kisah-kelakar-kisah-malam-pertama-yang.html. Terima kasih!
Ditulis oleh: putera izman - 19/06/13

21 komentar untuk " Kisah Kelakar - Kisah Malam Pertama Yang Malang"

  1. Tanpa Nama19.6.13

    nice

    BalasPadam
  2. Tanpa Nama19.6.13

    Cerita x logik gleee

    BalasPadam
    Balasan
    1. Tanpa Nama19.6.13

      Tau xpe.. ade ke lubang idong?? xptt laa..

      Padam
  3. Ngok tol...npa lak lubang idung di jolok...kan muka btemu muka xkn kat idug lak pgnya...panjang sgt apa ke brg dia tu....hahahahha

    BalasPadam
  4. Tanpa Nama19.6.13

    Bleh ke msuk lm lubng hdung.plik tol

    BalasPadam
  5. Tanpa Nama19.6.13

    Tak logik langsung, lawak bodoh.

    BalasPadam
  6. Tanpa Nama19.6.13

    hahahha first,fobia...last,lawak...ahahhahah

    BalasPadam
  7. Tanpa Nama19.6.13

    cite bodoh....menyesal ak baca

    BalasPadam
  8. Tanpa Nama28.7.13

    klakarnya...hahahahaha..

    BalasPadam
  9. Tanpa Nama20.8.13

    kalo msok lubang pusat kira ok la jgk,.karot punya cita org yg xda modal

    BalasPadam
  10. Tanpa Nama5.12.13

    lubang buntut kowt. .hehehehe. .

    BalasPadam
  11. Tanpa Nama5.12.13

    Nak bodoh kan pembaca tak kena tempat! Tak masuk akal langsung! Pasangan yg bodoh sungguh!!

    BalasPadam
  12. Tanpa Nama5.12.13

    Sial btol lh crite ni

    BalasPadam
  13. Tanpa Nama5.12.13

    cm new ley smpy kew hdung,,,dok gone tas ktil,,,,xsiott lngsung

    BalasPadam
  14. Tanpa Nama6.1.14

    Not bad :D

    BalasPadam
  15. Tanpa Nama19.3.14

    Lmbu x bodo camtu..

    BalasPadam
  16. Tanpa Nama16.4.14

    H..hahaha

    BalasPadam

Geng Blogger

Putera Izman