SITE MAP | PENGIKLANAN | HUBUNGI | DAPATKAN HADIAH MISTERI

Memang Gempaq

info panas | info semasa | info pelik |

.

Lelaki Nyaris Maut Disebabkan Anu Keras Selama 3 Minggu

KOLKATA: Seorang lelaki berusia 55 tahun hampir maut selepas zakarnya terangsang dan tegang selama tiga minggu dan ia telah selamat selepas dibedah.itu berlaku tanpa pengambilan Viagra berpunca daripada masalah ‘priapism’ yang menyebabkan darah beku di zakarnya.

Ahli perniagaan itu terselamat pada saat akhir selepas dibedah, menurut laporan.‘Priapism’ merujuk kepada kegagalan aliran darah keluar dari kemaluan selepas hubungan seks menyebabkan lelaki itu ‘sentiasa tegang.’
Selain menyebabkan darah beku, keadaan juga boleh mengakibatkan anggota tubuh reput sekali gus memaksa kemaluan dipotong.Difahamkan keadaan itu juga mungkin berpunca daripada masalah saraf. Bagaimanapun, lelaki terbabit kini mati pucuk akibat perkara berkenaan.

Tajuk Paling Popular

Cara Bersetubuh Dalam Islam Yang Umat Islam Kena Tahu --> Baca Disini
Hukum Doktor Lelaki Memegang Dan Melihat Kemaluan Wanita-->Baca Disini
Kisah Benar Isteri Berzina Ketika Suami Outstation--> Baca Disini

Kisah Benar Anak Rogol Ibu Sendiri Hingga Hamil--> Baca Disini
Anda baru saja membaca artikel yang berkategori info semasa dengan tajuk Lelaki Nyaris Maut Disebabkan Anu Keras Selama 3 Minggu. Jika Artikel Ini Menarik Sila Bookmark dengan URL http://gempaqgiler.blogspot.com/2013/06/lelaki-nyaris-maut-disebabkan-anu-keras.html. Terima kasih!
Ditulis oleh: putera izman - 16/06/13

2 komentar untuk "Lelaki Nyaris Maut Disebabkan Anu Keras Selama 3 Minggu"

Geng Blogger

Putera Izman