SITE MAP | PENGIKLANAN | HUBUNGI | DAPATKAN HADIAH MISTERI

Memang Gempaq

info panas | info semasa | info pelik |

.

Bahaya Deodoran Yang Kita Tidak Tahu

DI DUNDEE, seorang lelaki terpaksa menanggung kesakitan apabila kakinya mengalamai reputan fros akibat tindakannya menyembur stokin yang lembab akibat peluh serta kasutnya dengan deodoran.

Reputan fros itu menyebabkan kakinya seolah-olah terbakar, membengkak kemerahan, pedih dan berkuping.Lelaki itu dikatakan menyembur deodoran itu sebelum keluar membeli-belah.


Dalam masa sejam, dia mula merasai kesakitan dan terkejut apabila melihat kulit kakinya mula jatuh dan bertukar kehitaman.

Pakar pembedahan plastik, Stuart Waterson yang merawat lelaki itu berkata, risiko akibat penggunaan deodoran jarang diperkatakan secara meluas.

Ia mungkin terjadi apabila bahan kimia pada deodoran itu menyerap pada fabrik yang lembab sekaligus memberi kesan kepada kulit.Tajuk Paling Popular

Cara Bersetubuh Dalam Islam Yang Umat Islam Kena Tahu --> Baca Disini
Hukum Doktor Lelaki Memegang Dan Melihat Kemaluan Wanita-->Baca Disini
Kisah Benar Isteri Berzina Ketika Suami Outstation--> Baca Disini

Kisah Benar Anak Rogol Ibu Sendiri Hingga Hamil--> Baca Disini
Anda baru saja membaca artikel yang berkategori info kesihatan dengan tajuk Bahaya Deodoran Yang Kita Tidak Tahu. Jika Artikel Ini Menarik Sila Bookmark dengan URL http://gempaqgiler.blogspot.com/2013/09/bahaya-deodoran-yang-kita-tidak-tahu.html. Terima kasih!
Ditulis oleh: putera izman - 14/09/13

2 komentar untuk "Bahaya Deodoran Yang Kita Tidak Tahu"

Geng Blogger

Putera Izman