SITE MAP | PENGIKLANAN | HUBUNGI | DAPATKAN HADIAH MISTERI

Memang Gempaq

info panas | info semasa | info pelik |

.

Gambar-Gambar Anjing Terbesar Didunia

Memang besar!!!! jika diMalaysia admin tak pasti ada atau tidak anjing sebesar ini.Namun setakat hari ini admin belum lihat lagi ada anjing sebesar ini.

Seekor anjing yang diberi nama Zeus, diambil dari nama bapa dewa-dewa purba Greece kerana kelainannya. Zeus yang berusia 3 tahun tinggal bersama pemiliknya, Denise di Otsego, Michigan, Amerika Syarikat diumumkan sebagai 'Bapa Anjing'.

Zeus mempunyai ketinggian luar biasa iaitu 111.8cm dan merupakan anjing paling tinggi di dunia. Saiznya adalah sama dengan kebanyakan keldai. Dengan berat 70.3 kg, Zeus mampu makan kira-kira 2 cawan makanan sehari (bersamaan dengan satu beg makanan). Sebagai anjing yang unik, sudah tentu kos makanan dan ubat-ubatannya adalah mahal.

Untuk membawa Zeus keluar bersiar-siar, Denise terpaksa mendapatkan sebuah van untuk mengangkutnya. Apa yang membuatkan Denise berasa lucu semasa membawa Zeus berjalan-jalan keluar adalah perkara yang paling biasa orang bertanya, iaitu 'Adakah itu anjing atau kuda?'

Zeus telah memecahkan rekod sebelumnya, anjing yang diberi nama Giant George (baka yang sama) iaitu kurang 25cm yang menjadikan Zeus anjing tertinggi yang pernah dicatatkan dalam sejarah.sumber:daxxstories.com
Tajuk Paling Popular

Cara Bersetubuh Dalam Islam Yang Umat Islam Kena Tahu --> Baca Disini
Hukum Doktor Lelaki Memegang Dan Melihat Kemaluan Wanita-->Baca Disini
Kisah Benar Isteri Berzina Ketika Suami Outstation--> Baca Disini

Kisah Benar Anak Rogol Ibu Sendiri Hingga Hamil--> Baca Disini
Anda baru saja membaca artikel yang berkategori info pelik dengan tajuk Gambar-Gambar Anjing Terbesar Didunia. Jika Artikel Ini Menarik Sila Bookmark dengan URL http://gempaqgiler.blogspot.com/2013/09/gambar-gambar-anjing-terbesar-didunia.html. Terima kasih!
Ditulis oleh: putera izman - 15/09/13

2 komentar untuk "Gambar-Gambar Anjing Terbesar Didunia"

Geng Blogger

Putera Izman