SITE MAP | PENGIKLANAN | HUBUNGI | DAPATKAN HADIAH MISTERI

Memang Gempaq

info panas | info semasa | info pelik |

.

Lelaki Bakal Berkahwin Dengan Kambingnya Bernama Carmella

Memang pelik!!! dunia akhir zaman apabila manusia menjadikan haiwan sebagai pasangan hidup peristiwa ini berlaku di Brazil beliau merupakan  aseorang bekas pemotong batu dari wilyah Jundiai di Brazil akan ‘berkahwin’ dengan kambing peliharaannya bernama Carmella.

Oleh sebab tiada gereja Kristian yang menerima ‘perkahwinan’ manusia dan binatang, pasangan pelik itu akan dikahwinkan di sebuah gereja dikenali sebagai Gereja Syaitan.

Menurut entri di odditycentral.com, manusia sebelum ini pernah ‘berkahwin’ dengan haiwan peliharaan mereka tetapi majlis diadakan dalam gaya santai dan hanya sebagai simbolik.

Bagi si pemotong batu ini Aparecido Castaldo, seorang duda kepada tujuh orang anak tetap mahu ‘berkahwin’ dengan kambingnya dengan satu majlis di gereja oleh seorang paderi seperti kebiasaan tetapi tiada gereja Kristian menerima dan mahu mengahwinkan mereka berdua.

Castaldo kemudian menghubungi Toninho do Diabo (Tom si Syaitan) seorang rakan lamanya yang kebetulan adalah pemuja Syaitan paling terkenal di Brazil.

‘Perkahwinan’ itu akan diadakan pada tengah malam 13 Oktober depan di Gereja Syaitan di Sao Paolo, Brazil.

“Hanya gereja kami yang menerima ‘perkahwinan’ antara manusia dan binatang kerana kami tidak mempunyai sebarang prejudis,” menurut Toninho.

Castaldo ‘jatuh cinta’ dengan kambingnya sejak dua tahun lalu, dan duda itu juga telah menerimanya sebagai ‘ibu tiri’ kepada tujuh anaknya itu yang kesemuanya akan hadir pada hari ‘perkahwinan’ itu.

Biarpun ‘perkahwinan’ mereka mencetuskan kontroversi di kalangan masyarakat, hubungan itu juga menarik minat beberapa aktivis kebajikan haiwan dengan kebimbangan Castaldo bakal melakukan hubungan seks dengan kambingnya.

“Apabila saya melakukan sesuatu yang salah, dia tidak boleh berkata apa-apa, dia juga tidak meminta wang untuk membeli-belah dan tidak akan mengandung, saya hanya mahukan dia sebagai teman saya yang sunyi” kata Castaldo.

Menurut Castaldo, ada satu perkara dia tidak berpuas hati dengan kambingnya itu ialah cuba untuk memakan semua benda termasuk baju ‘perkahwinan’ yang bakal dipakainya.

sumber:taotauajer.blogspot.com

Tajuk Paling Popular

Cara Bersetubuh Dalam Islam Yang Umat Islam Kena Tahu --> Baca Disini
Hukum Doktor Lelaki Memegang Dan Melihat Kemaluan Wanita-->Baca Disini
Kisah Benar Isteri Berzina Ketika Suami Outstation--> Baca Disini

Kisah Benar Anak Rogol Ibu Sendiri Hingga Hamil--> Baca Disini
Anda baru saja membaca artikel yang berkategori info pelik dengan tajuk Lelaki Bakal Berkahwin Dengan Kambingnya Bernama Carmella. Jika Artikel Ini Menarik Sila Bookmark dengan URL http://gempaqgiler.blogspot.com/2013/09/lelaki-bakal-berkahwin-dengan.html. Terima kasih!
Ditulis oleh: putera izman - 12/09/13

2 komentar untuk "Lelaki Bakal Berkahwin Dengan Kambingnya Bernama Carmella"

Geng Blogger

Putera Izman