SITE MAP | PENGIKLANAN | HUBUNGI | DAPATKAN HADIAH MISTERI

Memang Gempaq

info panas | info semasa | info pelik |

.

Suami Iklankan Kepada Orang Ramai Untuk Mer*g*l Isterinya

Seorang Isteri mengalami trauma apabila rumahnya selalu dimasuki orang yang tidak kenali sekali gus telah merogolnya berulang kali.Kes ini berlaku apabila suaminya menyamar sebagai isterinya dengan postkan iklan yang mengaku beliau seorang isteri yang ingin ditiduri

Kemudian dua orang lelaki yang tidak dikenali pergi ke rumah beliau dengan mengatakan kami sudi meniduri kamu.Wanita tersebut dengan keadaan terkejut lantas 2 lelaki terbabit telah merogol wanita tersebut secara bergilir-gilir.

Namun lelaki tersebut bukan sahaja merogol mangsa malahan telah mencuri pistol dan menembak wanita tersebut hingga menyebabkan kematian.Kemudian 2 lelaki ini telah melarikan diri. suami kepada isteri tersebut yang berusia 32 tahun telah membuat laporan polis


Suami Minta Istrinya Diperkosa Pria Asing di Craiglist
wajah suami mangsa
Selepas diburu pihak polis akhirnya perogol dan pembunuh tersebut berjaya diberkas.

Admin tak tahu kenapa suaminya bangang sangat.Dan kepada wanita yang selalu up date status di wall fb anda pastikan jangan kongsikan maklumat mengenai diri .Sekarang admin melihat ramai golongan isteri up date status bahaya contoh rindunya kat suami kita dah 3 hari kursus lagi 4 hari lagi nak tunggu.Lihatlah apa yang anda lakukan anda mengundang jenayah pecah rumah dan rogol.

Tajuk Paling Popular

Cara Bersetubuh Dalam Islam Yang Umat Islam Kena Tahu --> Baca Disini
Hukum Doktor Lelaki Memegang Dan Melihat Kemaluan Wanita-->Baca Disini
Kisah Benar Isteri Berzina Ketika Suami Outstation--> Baca Disini

Kisah Benar Anak Rogol Ibu Sendiri Hingga Hamil--> Baca Disini
Anda baru saja membaca artikel yang berkategori info perkahwinan dengan tajuk Suami Iklankan Kepada Orang Ramai Untuk Mer*g*l Isterinya. Jika Artikel Ini Menarik Sila Bookmark dengan URL http://gempaqgiler.blogspot.com/2013/09/suami-iklankan-kepada-orang-ramai-untuk.html. Terima kasih!
Ditulis oleh: putera izman - 17/09/13

3 komentar untuk "Suami Iklankan Kepada Orang Ramai Untuk Mer*g*l Isterinya"

  1. Tanpa Nama17.9.13

    Memey depa dah sangap sangat tu yang up date wall up date.....nak jemput perogol la tu.....sangap sangat la tu.....tu la pompuan zaman skang baru 4 ke 5 hari dah ✗ tahan tu yang banyak isteri curang tu.....sengal2 pompuan zaman skang ni.....

    BalasPadam

Geng Blogger

Putera Izman