SITE MAP | PENGIKLANAN | HUBUNGI | DAPATKAN HADIAH MISTERI

Memang Gempaq

info panas | info semasa | info pelik |

.

Gambar-gambar Askar Dikenakan Hukuman Akibat Langgar Displin

Memang gempaq!!!! jika di Malaysia ramai yang ingin menjadi askar kerana ia dapat menjanjikan masa depan yang cerah namun bukan senang untuk bergelar askar kerana peringkat pemilihan yang ketat dan dan terlalu banyak syarat yang perlu dipatuhi.

Ada juga yang telah mendapat kerja sebagai tentera namun segelintir daripada mereka melarikan diri disebabkan kurangnya ketahanan mental.Gambar dibawah adalah tentera dari negara China sedang terima hukuman kerana melanggar displin

Tentera China mempunyai peraturan tegas yang melarang tentera-tenteranya merokok kerana akan mempengaruhi kesihatan seorang tentera yang bertugas untuk menjaga negaranya. Bagaimana boleh menjaga negaranya bila tentera tersebut nantinya mempunyai sejarah penyakit. Apabila ada tentera yang didapati merokok, negara China tanpa belas untuk menghukum tentera nakal tersebut.

Bagaimana negara China menghukum tentera yang nakal tersebut? Dibawah ini adalah cara negara China melatih tenteranya untuk berhenti merokok.

 1. Tentera nakal akan di paksa menghisap 7 batang rokok untuk sekali hisap

2. Selanjutnya tentera nakal akan disuruh merokok sambil melakukan sit up yang tentu saja akan menyiksa paru-paru

3. Sesudah melalui 2 hukuman tersebut, tentera nakal dihidangkan tembakau yang dibancuh seperti layaknya "Teh Hangat" dan meminumnya
sumber:dairishare.blogspot.com

Tajuk Paling Popular

Cara Bersetubuh Dalam Islam Yang Umat Islam Kena Tahu --> Baca Disini
Hukum Doktor Lelaki Memegang Dan Melihat Kemaluan Wanita-->Baca Disini
Kisah Benar Isteri Berzina Ketika Suami Outstation--> Baca Disini

Kisah Benar Anak Rogol Ibu Sendiri Hingga Hamil--> Baca Disini
Anda baru saja membaca artikel yang berkategori kisah menarik dengan tajuk Gambar-gambar Askar Dikenakan Hukuman Akibat Langgar Displin. Jika Artikel Ini Menarik Sila Bookmark dengan URL http://gempaqgiler.blogspot.com/2013/08/gambar-gambar-askar-dikenakan-hukuman.html. Terima kasih!
Ditulis oleh: putera izman - 21/08/13

2 komentar untuk "Gambar-gambar Askar Dikenakan Hukuman Akibat Langgar Displin"

Geng Blogger

Putera Izman