SITE MAP | PENGIKLANAN | HUBUNGI | DAPATKAN HADIAH MISTERI

Memang Gempaq

info panas | info semasa | info pelik |

.

Gambar-Gambar Wanita Dimakan Manusia

Memang gila!!! tapi gambar ini bukan edit malahan gambar yang sebenar.Tidak dapat dipastikan dimana lokasi.Menurut sumber spesis manusia memakan manusia ini masih wujud di kawasan terpencil atau dalam tengah-tengah hutan.

Seperti yang anda dapat lihat mangsa yang dikorbankan adalah seorang wanita yang dibogelkan serta dikendurikan oleh puak-puak jenis pemakan orang




Tajuk Paling Popular

Cara Bersetubuh Dalam Islam Yang Umat Islam Kena Tahu --> Baca Disini
Hukum Doktor Lelaki Memegang Dan Melihat Kemaluan Wanita-->Baca Disini
Kisah Benar Isteri Berzina Ketika Suami Outstation--> Baca Disini

Kisah Benar Anak Rogol Ibu Sendiri Hingga Hamil--> Baca Disini
Anda baru saja membaca artikel yang berkategori info pelik dengan tajuk Gambar-Gambar Wanita Dimakan Manusia. Jika Artikel Ini Menarik Sila Bookmark dengan URL http://gempaqgiler.blogspot.com/2013/08/gambar-gambar-wanita-dimakan-manusia.html. Terima kasih!
Ditulis oleh: putera izman - 20/08/13

13 komentar untuk "Gambar-Gambar Wanita Dimakan Manusia"

  1. Tanpa Nama20.8.13

    ni mmg kisah benar berdasarkn pita tape yg dorang temui mse mencari sekumpulan remaja yg hilang ketika masuk perkampungan asli di amazon..tajuk cite tu canibal holocous

    BalasPadam
    Balasan
    1. Tanpa Nama24.8.13

      betul ke

      Padam
    2. betul tu bro.sesiapa tak percaya boleh search filem tu. "Cannibal Holocaust"

      Padam
    3. Tanpa Nama1.9.13

      sy dah tgk dah, mcm nak trmuntah nak tengoknya

      Padam
  2. Tanpa Nama20.8.13

    Cm xreal je cerita tu

    BalasPadam
  3. Tanpa Nama20.8.13

    Na'uzubillah...

    BalasPadam
  4. Tanpa Nama20.8.13

    ni scene dari filem cannibal holocaust la.. jangan tertipu.. semua lakonan je masih hidup perempuan tu sampai sekarang

    BalasPadam
    Balasan
    1. Tanpa Nama21.8.13

      btol! cuba search.jgn men hentam jerk

      Padam
  5. Tanpa Nama24.8.13

    Ala..lau pic xbtol pun
    Yg penting kaum ni ada..kat siam pun ade org mkan manusia..jadi..anda jika nak masuk hutan
    Pastikan anda ada org ketiga(polis,ranger) yang tahu anda kesana..ok..pesanan hebat dari saya selamat beramal ye

    BalasPadam
    Balasan
    1. Tanpa Nama4.9.13

      Setuju...

      Padam
  6. Tanpa Nama25.8.13

    erm....betulx3

    BalasPadam

Geng Blogger

Putera Izman