SITE MAP | PENGIKLANAN | HUBUNGI | DAPATKAN HADIAH MISTERI

Memang Gempaq

info panas | info semasa | info pelik |

.

Gambar Real Manusia Melapah Dan Memakan Daging Manusia

Memang Gila!!! zaman serba canggih ini masih ada lagi manusia makan orang.Sebelum anda skoll ke bawah admin memberi amaran dahulu gambar-gambar ini agak mengerikan.sumber diambil dari blog alamcyber.blogspot.com

Tiada maklumat lanjut mengenai nama suku kaum ini, Namun menurut maklumat suku kaum ini mempunyai kegemaran memakan daging manusia dan meningalkan tulang-tulangnya untuk di simpan sebagai peringatan tentang berapa jumlah manusia yang telah mereka makan.

Jika dilihat dari foto-foto ini mangsa adalah manusia luar dari perkampungan mereka, Mungkin juga orang-orang yang tersesat ke tempat tersebut misalnya pemburu atau pendaki gunung, Ataupun pelajar-pelajar universiti yang sedang membuat kajian di kawasan hutan ini.















































Tajuk Paling Popular

Cara Bersetubuh Dalam Islam Yang Umat Islam Kena Tahu --> Baca Disini
Hukum Doktor Lelaki Memegang Dan Melihat Kemaluan Wanita-->Baca Disini
Kisah Benar Isteri Berzina Ketika Suami Outstation--> Baca Disini

Kisah Benar Anak Rogol Ibu Sendiri Hingga Hamil--> Baca Disini
Anda baru saja membaca artikel yang berkategori info pelik dengan tajuk Gambar Real Manusia Melapah Dan Memakan Daging Manusia . Jika Artikel Ini Menarik Sila Bookmark dengan URL http://gempaqgiler.blogspot.com/2013/08/gambar-real-manusia-melapah-dan-memakan.html. Terima kasih!
Ditulis oleh: putera izman - 27/08/13

24 komentar untuk "Gambar Real Manusia Melapah Dan Memakan Daging Manusia "

  1. Ya Allah, ya Allah, ngeri... begitulah manusia jika tiada Tuhan

    BalasPadam
  2. Tanpa Nama30.8.13

    memang gila seh

    BalasPadam
  3. Tanpa Nama30.8.13

    Subhanallah... kaum ape yg x de heti prut ni..

    BalasPadam
  4. Tanpa Nama30.8.13

    nmpanmpak mcam pkai pkaian moden dh.. tp masih xbrtamadun!!!

    BalasPadam
  5. Tanpa Nama30.8.13

    Mampos la mcm nie.... nk muntah melihatnya..... minta di jauhkan la kita dr manusia mcm nie...

    BalasPadam
  6. heloo.... gambar ini bukan makan orang... ini group medical student buat kajian dengan manusia di Thailand.. Mereka pakai baju putih represent medical research team..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Tanpa Nama10.7.14

      ITU memang betul Ada di China, Dan ITU bukanlah praktek. ITU betul di makan ,sampai tahun INI pun mereka masih makan.semis INI betul Dan nyata.

      Padam
    2. Tanpa Nama10.7.14

      Semua ITU betul Dan nyata. Di China sampai saat ini masih ada. Kita pernah datang kepedalaman China,sangatlah ngeri.

      Padam
  7. Tanpa Nama31.8.13

    Nickholas.......haram tetap haram. ......

    BalasPadam
  8. Tanpa Nama9.9.13

    Nk buat kajian pun agak2 lahh.. smpai hancur mnyat..

    BalasPadam
  9. Tanpa Nama13.9.13

    Buat kajian kenapa buat kat hutan??? Makmal tkda ke???...abis tu daging2 semua buat pa?? Plikla....nah'uzubillah..

    BalasPadam
  10. Tanpa Nama24.10.13

    Astaghfirullah....kmn akhlak para manusia manusia bejat ini

    BalasPadam
  11. Tanpa Nama29.10.13

    Leste

    wow....sadis di atas sadis...

    BalasPadam
  12. sapiah mamat11.11.13

    X tau nk ckp apa.diorang ni makan orang ke atau buat kajian org..tp uwek..

    BalasPadam
  13. Tanpa Nama8.2.14

    Gurih gurih nyoii mantap

    BalasPadam
  14. Tanpa Nama13.3.14

    ah itu kyaknya para akademi kedokteran yg lagi praktek...!

    BalasPadam
  15. Tanpa Nama31.3.14

    plik2 jax,.lau nk buad kajian buad la kt makmal ke,.ne tak kt hutan,.apa ke benda tu,.lau d buad kajian napa lapah sume dging2 tu,.

    BalasPadam
  16. Tanpa Nama20.4.14

    Banyak sedap

    BalasPadam
  17. Tanpa Nama21.4.14

    Sapa yg ambik gambar2 tu semua? makna klau kaum suku yg sama.. diaorg ni celik it jugak lah... huhu

    BalasPadam
  18. Tanpa Nama21.4.14

    ya allah...ngeri nya...

    BalasPadam
  19. Tanpa Nama21.4.14

    Kajian pebdnye 2 siap goreng lg eee..kanibal btl..

    BalasPadam
  20. Tanpa Nama13.5.14

    Ya Allah...sungguh kejam nya orang orang tersebut menyembelih manusia sangat menjijikan se x..subbanallah..

    BalasPadam

Geng Blogger

Putera Izman