SITE MAP | PENGIKLANAN | HUBUNGI | DAPATKAN HADIAH MISTERI

Memang Gempaq

info panas | info semasa | info pelik |

.

Pasangan Projek Dalam Teksi Mengejutkan Pemandu Lain

Memang Gila!!!! Itulah yang mampu admin katakan apabila ada juga manusia seperti binatang tidak kira tempat janji dapat puaskan nafsu masing-masing.

Pemandangan "panas" menjadi tontonan percuma di sebuah jalan di Shanghai, China. Ada pasangan yang dengan selamba berhubungan seks di dalam teksi yang berjalan. Tentu saja, aksi yang dilakukan di siang hari tersebut langsung menarik perhatian.

Seorang pemandu berada tepat di sebelah teksi itu sehingga dapat melihat dengan jelas. Dia kemudian mempostingnya di jejaring sosial dan menjadi topik perbualan netizen. Mereka berdua tak peduli dengan perhatian pemandu lain.


"Awalnya saya menganggap mereka hanya bermesraan biasa jadi saya tidak mengambil gambar, tapi lama-lama mereka berhubungan seks sehingga saya memutuskan merakamnya," ucap orang tersebut. "Saya lihat sekurang-kurangnya ada 10 pemandu yang tidak melihat jalan raya demi mendapat pemandangan lebih jelas."

"Wajah si pemandu benar-benar pucat seperti hantu," katanya. "Saya membayangkan dia dapat melihat dengan sangat jelas aksi tersebut melalui cermin."

Pihak polis telah mengetahui perbuatan tersebut dan menyebutnya sebagai "aksi berbahaya", termasuk mengkritik si pemandu.

"Seharusnya si pemandu berhenti dan menyuruh mereka keluar. Mereka bahkan tidak memakai tali pinggang keledar," ucap seorang anggota polis.sumber:realitiabadi.blogspot.com


Tajuk Paling Popular

Cara Bersetubuh Dalam Islam Yang Umat Islam Kena Tahu --> Baca Disini
Hukum Doktor Lelaki Memegang Dan Melihat Kemaluan Wanita-->Baca Disini
Kisah Benar Isteri Berzina Ketika Suami Outstation--> Baca Disini

Kisah Benar Anak Rogol Ibu Sendiri Hingga Hamil--> Baca Disini
Anda baru saja membaca artikel yang berkategori info pelik dengan tajuk Pasangan Projek Dalam Teksi Mengejutkan Pemandu Lain. Jika Artikel Ini Menarik Sila Bookmark dengan URL http://gempaqgiler.blogspot.com/2013/09/pasangan-projek-dalam-teksi-mengejutkan.html. Terima kasih!
Ditulis oleh: putera izman - 9/09/13

2 komentar untuk "Pasangan Projek Dalam Teksi Mengejutkan Pemandu Lain"

Geng Blogger

Putera Izman