SITE MAP | PENGIKLANAN | HUBUNGI | DAPATKAN HADIAH MISTERI

Memang Gempaq

info panas | info semasa | info pelik |

.

Doa Sebelum Cium Awek

Memang biadap !!!! mungkin info ini agak lama namun admin baru sahaja temui kebiadapan manusia ini.Nampaknya seperti orang islam.Jika orang selain islam mana mungkin boleh mereka doa pelik seperti ini.Nampak sangat memang ia persendadakan agama.

Justeru itu,admin berharap agar tindakan dapat diambil keatas beliau sebelum lebih parah.Dan sebagai pengajaran kepada manusia lain yang akan membuat perkara yang sama.Tapi cuba anda perhatikan disebalik doa jahil yang direka beliau terdapat manusia yang jahil like doa tersebut memang sangat menyedihkan


apakah perasaan anda melihat kebiadapan ini? mungkin ada diantara kita menganggap ala biar la budak lagi tu renungan hadis dibawah

Daripada Abu Said al Khudri r.a. katanya :


Aku mendengar Rasulullah s.a.w. bersabda :
"Sesiapa dikalangan kamu yang melihat kemungkaran maka hendaklah dia mencegah dengan tangannya
sekiranya dia tidak mampu hendaklah dia menegah dengan lidahnya, sekiranya dia tidak mampu maka dengan hatinya, dan itulah selemah-lemah iman


Hadis sahih riwayat Muslim



Tajuk Paling Popular

Cara Bersetubuh Dalam Islam Yang Umat Islam Kena Tahu --> Baca Disini
Hukum Doktor Lelaki Memegang Dan Melihat Kemaluan Wanita-->Baca Disini
Kisah Benar Isteri Berzina Ketika Suami Outstation--> Baca Disini

Kisah Benar Anak Rogol Ibu Sendiri Hingga Hamil--> Baca Disini
Anda baru saja membaca artikel yang berkategori info semasa dengan tajuk Doa Sebelum Cium Awek. Jika Artikel Ini Menarik Sila Bookmark dengan URL http://gempaqgiler.blogspot.com/2013/08/doa-sebelum-cium-awek.html. Terima kasih!
Ditulis oleh: putera izman - 1/08/13

6 komentar untuk "Doa Sebelum Cium Awek"

  1. Tanpa Nama1.8.13

    sedih..da la agama islam dijadikan mainan..nak buat dosa pun boleh ada doa2 jugak..ape nk jd la..hurm..~

    BalasPadam
  2. Tanpa Nama1.8.13

    woi setan (eyca) blah la dri islam klo nk permainkan agama kami buta malu jaa.....

    BalasPadam
  3. budak jaybe mmg camtu lah kalau kau dtg ke cimb ke mane2x tempat mewah ke cube ko tanye diorang brasal dri mane semua ckp kedah , melaka , pahang , penang, and mcm2x lagi tpi jb hanye mmpu tulis ayat jiwang dan duduk di pasar je serious aq bru je pindah jB

    BalasPadam
  4. Tanpa Nama17.8.13

    Ni yg dikatakan menghalalkan sst yg haram n mgharamkan sst yg halal..astagfirullah hal'azim..

    BalasPadam

Geng Blogger

Putera Izman