SITE MAP | PENGIKLANAN | HUBUNGI | DAPATKAN HADIAH MISTERI

Memang Gempaq

info panas | info semasa | info pelik |

.

Lelaki Seronok Awek Ajak Tidur Sekali

Memang dunia akhir zaman!!!! selalu kita tengok wall kat rakan-rakan kita tulis boring,tak larat,suami tidak ada rumah rindu suami tapi kali ini lain pula lelaki ini dengan tanpa perasaan bersalah telah up date post girlpreng ajak tidur sekali ap lagy? first night berdarah

Lebih menghairankan ada 202 orang manusia yang  like status beliau.Nampak sangat menyokong kemungkaran.Sebagai saudara seagama  kita wajib menegurnya bukan menyokongnya

berikut petikan hadis

Daripada Abu Said al Khudri r.a. katanya : Aku mendengar Rasulullah s.a.w. bersabda :

"Sesiapa dikalangan kamu yang melihat kemungkaran maka hendaklah dia mencegah dengan tangannya sekiranya dia tidak mampu hendaklah dia menegah dengan lidahnya, sekiranya dia tidak mampu maka dengan hatinya, dan itulah selemah-lemah iman-Hadis sahih riwayat Muslim

Didunia ini bolehlah puaskan nafsu tersebut hingga berdarah.Dalam kubur nanti siaplah  giliran kau pula berdarah di balun Malaikat Mungka Nangkir.


Foto:penpatah.blogspot

Tajuk Paling Popular

Cara Bersetubuh Dalam Islam Yang Umat Islam Kena Tahu --> Baca Disini
Hukum Doktor Lelaki Memegang Dan Melihat Kemaluan Wanita-->Baca Disini
Kisah Benar Isteri Berzina Ketika Suami Outstation--> Baca Disini

Kisah Benar Anak Rogol Ibu Sendiri Hingga Hamil--> Baca Disini
Anda baru saja membaca artikel yang berkategori info semasa dengan tajuk Lelaki Seronok Awek Ajak Tidur Sekali. Jika Artikel Ini Menarik Sila Bookmark dengan URL http://gempaqgiler.blogspot.com/2013/08/lelaki-seronok-awek-ajak-tidur-sekali.html. Terima kasih!
Ditulis oleh: putera izman - 4/08/13

17 komentar untuk "Lelaki Seronok Awek Ajak Tidur Sekali"

  1. Tanpa Nama4.8.13

    skrg budak2 makin bodo.up stats bkn2 ,bangga wat maksiat.

    BalasPadam
  2. Perangai mcm beruk

    BalasPadam
  3. Tanpa Nama4.8.13

    Budak2 sekarang ni memang mengelabah semua bajet bagus jer bangang betul la diorang ni

    BalasPadam
  4. Tanpa Nama4.8.13

    Perangai macam syaitan. Tak ingat dekat Allah terus lepas awek awek ajak tidur sekali. Memang bodoh tahap gaban.

    BalasPadam
  5. Tanpa Nama4.8.13

    Sbb mereka bangang dan bodoh la dia update status mcm tu... Klu depa cerdik dan berakal....tntu2 x buat kn... YA ALLAH...engkau lebih mengetahui apa yg berlaku...semoga d buka pintu hati mereka utk menuju ke arah jalan kebenaran... Amin

    BalasPadam
  6. Moga Allah berikan petunjuk....Amin..

    BalasPadam
  7. Tanpa Nama4.8.13

    Friend fb bangang tu pn sume bangang2 je sume nmpaknye..adolLL...yg tu sorang siap ckp untong lg..untong otakkk ko..Astaghfirullahallazim..pe nk jd ar..

    BalasPadam
  8. Tanpa Nama4.8.13

    Die org tu xd mak bpk,jenis anak haram kot

    BalasPadam
  9. Tanpa Nama4.8.13

    PELIK..BNGGA SGT WAT MKSIAT...MMG X CERDIK..SYOK SGT WAT MKSIAT PASTU UPDATE STATUS BKN2...TAU X DH BERZINA TNPA NKAH PASTU BNGGA LBIH2 LAK...XDA PEDOMAN N XDA AGAMA LNGSUNG

    BalasPadam
  10. orang zaman sekarang slalu update status yg akan mengaipkan diri sendiri..memalukan jerk...mcm2...sebelum buat fikir lah dulu,jgn bgga sgat..

    BalasPadam
  11. mereka sedap buat maksiat tp mak bapak yang seksa tanggung dosa.

    BalasPadam
  12. Tanpa Nama6.8.13

    Trok btol... sglintir pompuan..mmg murahan.. xfkir msa dpn...xfikir effect laen..janji dh buat ..oke puas..tu dh ckup..bodo btol... ini la pompuan zaman skg...
    Xtau benda itu la plg berharga..skaly kna,trus jd brg second hand la..xD sng rondeng.
    Hamil duluan,bru kawenan ..haha..budu betol..

    BalasPadam

Geng Blogger

Putera Izman