SITE MAP | PENGIKLANAN | HUBUNGI | DAPATKAN HADIAH MISTERI

Memang Gempaq

info panas | info semasa | info pelik |

.

Spender Yang Telah Dipakai Pengantin Perempuan Jadi Bahan Jualan Terhangat


Sebuah syarikat menjual barangan dewasa di Jepun iaitu Kanojo Toys telah mula menjual seluar dalam wanita yang sudah digunakan. Lebih teruk, seluar dalam wanita yang dijual itu merupakan seluar dalam wanita yang baru bernikah.

Seperti yang dilapor Weirdasianews.com, wanita yang baru kehilangan perawan itu akan dibiarkan oleh suaminya, dan mereka tiada pilihan lain selain dengan cara memuaskan diri mereka sendiri. Setelah puas "bermain" dengan diri sendiri, seluar dalam itu kemudiannya akan dijual.

Sehelai seluar dalam ini dijual pada harga US$21 dan sekiranya pembeli tidak berpuas hati dengan seluar dalam yang telah dibeli, ia tidak boleh ditukar kembali. Produk ini amat popular di kalangan pembeli lelaki.

Tajuk Paling Popular

Cara Bersetubuh Dalam Islam Yang Umat Islam Kena Tahu --> Baca Disini
Hukum Doktor Lelaki Memegang Dan Melihat Kemaluan Wanita-->Baca Disini
Kisah Benar Isteri Berzina Ketika Suami Outstation--> Baca Disini

Kisah Benar Anak Rogol Ibu Sendiri Hingga Hamil--> Baca Disini
Anda baru saja membaca artikel yang berkategori info pelik dengan tajuk Spender Yang Telah Dipakai Pengantin Perempuan Jadi Bahan Jualan Terhangat. Jika Artikel Ini Menarik Sila Bookmark dengan URL http://gempaqgiler.blogspot.com/2013/08/spender-yang-telah-dipakai-pengantin.html. Terima kasih!
Ditulis oleh: putera izman - 3/08/13

2 komentar untuk "Spender Yang Telah Dipakai Pengantin Perempuan Jadi Bahan Jualan Terhangat"

Geng Blogger

Putera Izman