SITE MAP | PENGIKLANAN | HUBUNGI | DAPATKAN HADIAH MISTERI

Memang Gempaq

info panas | info semasa | info pelik |

.

Pelajar Perempuan Dir*g*l Dalam Kelas Ketika Guru Sedang Mengajar

Memang Gila!!!Seorang remaja lembam berusia 15 tahun dirogol di bawah meja di dalam kelasnya, biarpun ketika kejadian gurunya hanya berada beberapa kaki daripada tempat tersebut.Remaja yang hanya dikenali sebagai KJ itu didakwa telah dirogol selama 10 minit ketika guru sains sedang mengajar di dalam kelas di Akademi Martin De Porres di Elmont.

Biarpun dia meronta untuk melepaskan diri, namun setiap kali berbuat demikian, seorang pelajar lain akan memukul kepalanya.KJ yang mempunyai IQ 60 itu merupakan satu-satunya pelajar perempuan daripada 13 pelajar yang mengikuti pelajaran di kelas berkenaan.

Meskipun dia memaklumkan kejadian itu kepada pekerja sekolah, namun pengurusan sekolah gagal membuat laporan berhubung jenayah tersebut.Sususlan itu, ibu remaja tersebut telah mengemukakan tuntutan saman mendakwa guru kelas itu tidak mempedulikan anaknya ketika serangan berlaku.

Malah, ketika kejadian juga, salah seorang suspek menari-nari di atas meja manakala yang lain pula cuba mencabul KJ.Menurut ibu mangsa, dia tidak berupaya untuk memindahkan anaknya daripada sekolah tersebut dengan segera, hingga menyebabkan remaja tersebut dibuli selama beberapa bulan sebelum ini.

Dalam pada itu, pengarah eksekutif sekolah itu, Ed Dana melahirkan rasa sedih denbgan insiden tersebut.Jelasnya, satu siasatan dalaman telah dijalankan sebaik sahaja pihak sekolah mendengar mengenai kes berkenaan dan turut memecat guru terbabit

Tajuk Paling Popular

Cara Bersetubuh Dalam Islam Yang Umat Islam Kena Tahu --> Baca Disini
Hukum Doktor Lelaki Memegang Dan Melihat Kemaluan Wanita-->Baca Disini
Kisah Benar Isteri Berzina Ketika Suami Outstation--> Baca Disini

Kisah Benar Anak Rogol Ibu Sendiri Hingga Hamil--> Baca Disini
Anda baru saja membaca artikel yang berkategori info semasa dengan tajuk Pelajar Perempuan Dir*g*l Dalam Kelas Ketika Guru Sedang Mengajar. Jika Artikel Ini Menarik Sila Bookmark dengan URL http://gempaqgiler.blogspot.com/2013/08/pelajar-perempuan-dirgl-dalam-kelas.html. Terima kasih!
Ditulis oleh: putera izman - 3/08/13

4 komentar untuk "Pelajar Perempuan Dir*g*l Dalam Kelas Ketika Guru Sedang Mengajar"

  1. ih dsar gurunya saja yag bego

    BalasPadam
  2. Tanpa Nama6.8.13

    Budo cikgu ya... blik kmpg tanam jagung la..jgn mengajar lg

    BalasPadam

Geng Blogger

Putera Izman