SITE MAP | PENGIKLANAN | HUBUNGI | DAPATKAN HADIAH MISTERI

Memang Gempaq

info panas | info semasa | info pelik |

.

Gambar-Gambar Artis Selfie Selepas Melakukan Hubungan "Bersama" Yang Diupload Dalam Laman Sosial

Jika sebelum ini, trend bergambar selfie menjadi kegilaan di kalangan pengikut laman Instagram, terbaharu trend terbaharu pula dikesan apabila gambar dengan hashtag After Sex Selfie pula semakin mendapat sambutan di kalangan penggemar media sosial.

Menurut sumber, terdapat sebuah laman Facebook yang mempromosikan After Sex Selfie di mana mengumpulkan pelbagai gambar serta aksi menarik pasangan dari serata duina yang mengabadikan memori bersama selepas mengadakan hubungan seks.Adakah budaya serta trend ini akan menular di kalangan masyarakat kita?

Sebelum ini pun, gambar mesra pasangan selebriti Diana Danielle dan Farid Kamil dan Rozita Che Wan serta suami, Zain Saidin teruk dikritik peminat gara-gara ‘aksi’ terlampau mesra yang dikongsikan di laman Instagram, baru-baru ini.

Mungkin perkara sebegini tidak menjadi isu kerana mereka merupakan pasangan suami isteri yang sah namun seperti mana yang diketahui adalah tidak manis untuk berbuat demikian.Namun terpulang pada penilaian masing-masing, ada yang terbuka, ada juga yang tidak berapa sukakan pasangan yang terlalu menunjukkan ‘public displays of affection’ (PDA). – MYNEWSHUB.MY


aftersex

aftersex1

bed selfie

sexselfie

Gambar Terlebih Mesra Che Ta  Dan Zain..

farid diana
sumber:mynewhub


Tajuk Paling Popular

Cara Bersetubuh Dalam Islam Yang Umat Islam Kena Tahu --> Baca Disini
Hukum Doktor Lelaki Memegang Dan Melihat Kemaluan Wanita-->Baca Disini
Kisah Benar Isteri Berzina Ketika Suami Outstation--> Baca Disini

Kisah Benar Anak Rogol Ibu Sendiri Hingga Hamil--> Baca Disini
Anda baru saja membaca artikel yang berkategori dunia hiburan dengan tajuk Gambar-Gambar Artis Selfie Selepas Melakukan Hubungan "Bersama" Yang Diupload Dalam Laman Sosial. Jika Artikel Ini Menarik Sila Bookmark dengan URL http://gempaqgiler.blogspot.com/2014/05/gambar-gambar-artis-selfie-selepas.html. Terima kasih!
Ditulis oleh: putera izman - 12/05/14

2 komentar untuk "Gambar-Gambar Artis Selfie Selepas Melakukan Hubungan "Bersama" Yang Diupload Dalam Laman Sosial"

Geng Blogger

Putera Izman