SITE MAP | PENGIKLANAN | HUBUNGI | DAPATKAN HADIAH MISTERI

Memang Gempaq

info panas | info semasa | info pelik |

.

Kenyataan Gadis Melayu Bodoh Hina Nabi

Gadis Melayu Hina Nabi - Nama melayu pakai tudung dah dah tutup aurat namun sayang bodoh macam lembu inilah manusia akhir zaman Nabi Muhammad pesuruh Allah dihina tanpa rasa bersalah.

Kalau dah jahil agama duduk diam-diam tak perlu keluarkan sebarang kenyataan bila didedahkan perangai mula la nak mengamuk nak marah tapi sebelum keluarkan kenyataan tak berfikir pula.

Tajuk Paling Popular

Cara Bersetubuh Dalam Islam Yang Umat Islam Kena Tahu --> Baca Disini
Hukum Doktor Lelaki Memegang Dan Melihat Kemaluan Wanita-->Baca Disini
Kisah Benar Isteri Berzina Ketika Suami Outstation--> Baca Disini

Kisah Benar Anak Rogol Ibu Sendiri Hingga Hamil--> Baca Disini
Anda baru saja membaca artikel yang berkategori info semasa dengan tajuk Kenyataan Gadis Melayu Bodoh Hina Nabi . Jika Artikel Ini Menarik Sila Bookmark dengan URL http://gempaqgiler.blogspot.com/2014/05/kenyataan-gadis-melayu-bodoh-hina-nabi.html. Terima kasih!
Ditulis oleh: putera izman - 4/05/14

5 komentar untuk "Kenyataan Gadis Melayu Bodoh Hina Nabi "

 1. Sila lakukan sesuatu dengan iklan-iklan di sini kerana kami tidak dapat membaca artikel anda kerana iklan-iklan ini telah menutupi. Terima kasih.

  BalasPadam
 2. Tanpa Nama31.5.14

  Hey,x phm aq..awek sape ni?ank sape ni?bini sape ni?org len jgn jd bodoh cm dye

  BalasPadam
 3. Dia samakan status kapal dgn Nabi Muhammad SAW? Terserlah kebangangan nya.....

  BalasPadam
 4. Melalui blog ini, saya ucapkan terima kasih banyak kepada Mbah Suro atas bantuan anka togel nya, yg di berikan saya kemarin alhamdulillah benar2 tembus, berkat bantuan Mbah saya sudah bisa melunasi semua hutang2 saya sama tetangga bahkan saya juga sudah punya modal sedikit buat usaha kecil-kecilan, sekali lagi terima kasih banyak Mbah atas bantuannya kpd saya.. Jika anda ingin seperti saya hubungi aja beliau di nmr 082 354 640 471 atas nama Mbah Suro Ninggil........

  BalasPadam

Geng Blogger

Putera Izman