SITE MAP | PENGIKLANAN | HUBUNGI | DAPATKAN HADIAH MISTERI

Memang Gempaq

info panas | info semasa | info pelik |

.

Adlin Binti Abd Jalil Telah Menghina Agama Islam Dengan Lantang




Memang Biadap!!! itulah yang mampu admin katakan apabila pemilik akaun facebook Alin Binti Abd Jalil  dengan lantangnya menghina agama islam.Tindakan tegas perlu diambil keatas beliau tidak kira samada ada beliau seorang islam atau tidak

Penghinaan yang dibuat oleh pemilik akaun tersebut dilihat sangat melampau apabila bukan sahaja menghina agama Islam, malah dia turut menghina Nabi Muhammad SAW.


berikut adalah yang di posting beliau dalam wallnya.Namun yang pelik mengapa masih ada yang like status beliau? adakah mereka memang jahil?

“Assalamualaikum dan selamat pagi sayang-sayangku! Bangun pagi jangan nak harap tonggek 2 rakaat jer!

“Orang yang rajin bangun untuk menonggek 2 rakaat tak gerenti sihat. Kalau nak betul-betul sihat, bangun pagi toksah jaga hati si dewa bulan Arab keparat si Allah swt tuh.

“Lebih elok berlatih berlari pantas untuk melintasi titian siratul mustaqim. Ini buktinya makcik boleh lari dan melintas lebih pantas dari si nabi keparat Babi Muhammad!”


hina islam 1

Mengapa kes-kes penghinaan terhadap agama islam makin menjadi-jadi? adakah kes ini mempunyai kaitan dengan blogger yang menghina islam sebelum ini?

admin berharap agar pihak Suruhanjaya Komunikasi & Multimedia Malaysia (SKMM) mengambil tindakan tegas terhadap makhluk perosak agama seperti ini


Admin berharap kepada pembaca yang membaca info ini mohon kerjasama anda untuk report page ini jika ia masih aktif

 


Tajuk Paling Popular

Cara Bersetubuh Dalam Islam Yang Umat Islam Kena Tahu --> Baca Disini
Hukum Doktor Lelaki Memegang Dan Melihat Kemaluan Wanita-->Baca Disini
Kisah Benar Isteri Berzina Ketika Suami Outstation--> Baca Disini

Kisah Benar Anak Rogol Ibu Sendiri Hingga Hamil--> Baca Disini
Anda baru saja membaca artikel yang berkategori info semasa dengan tajuk Adlin Binti Abd Jalil Telah Menghina Agama Islam Dengan Lantang. Jika Artikel Ini Menarik Sila Bookmark dengan URL http://gempaqgiler.blogspot.com/2013/07/adlin-binti-abd-jalil-telah-menghina.html. Terima kasih!
Ditulis oleh: putera izman - 21/07/13

31 komentar untuk "Adlin Binti Abd Jalil Telah Menghina Agama Islam Dengan Lantang"

  1. Tanpa Nama21.7.13

    bia allah yg menentukan

    BalasPadam
  2. Tanpa Nama21.7.13


    Tggu la nt...dpat ke x nk meniti siratulmustaqim...janji Allah itu pasti...

    BalasPadam
  3. Gi lah tangkap lak...ini lagi teruk menghina

    BalasPadam
  4. Gi lah tangkap lak...ini lagi teruk menghina

    BalasPadam
  5. kalo yg neh... tak pulak kenak saman... tak pulak kenak tangkap... tak pulak kena hukum... urmm... ni memang dah terang2 hina tau... so, kerajaan... cepat tgkap...

    BalasPadam
  6. Tanpa Nama21.7.13

    dia ni dari dulu lagi dah mengutuk tapi tak pernah pun diambil tindakan!

    BalasPadam
    Balasan
    1. Tanpa Nama21.7.13

      dia tak duk malaysia..

      Padam
  7. Tanpa Nama21.7.13

    Pukul je ni

    BalasPadam
  8. Tanpa Nama21.7.13

    Subhanallaah. ..Moga Allah berikan hidayah padanya...sedih lah. .nama je mcm melayu islam..tapi....?? Hmmm

    BalasPadam
  9. Tanpa Nama21.7.13

    semoge Allah beri die petunjuk dan hidayah-Nya...

    BalasPadam
  10. Tanpa Nama21.7.13

    tangkap minah ni masuk lokap.. nama siap ada binti lg..lain kali xyh letak nama bapak tu. buat malu jer

    BalasPadam
  11. rasa nak bunuh je perempuan keparat ni sebab HINA agama islam ;0tapi kita ada undang2:)
    biar polis yang tangkap:)
    RedStation Blog: BISNES ONLINE -JOM SAYA AJAR KORANG CAMNA NAK BUAT... http://greenpapacom.blogspot.com/2013/05/bisnes-online-jom-saya-ajar-korang.html?spref=tw

    BalasPadam
  12. Tanpa Nama21.7.13

    KURANG AJAR punya manusia,ni kalau depan aku memamg aruah da aku kerjakan...bikin panas...malaysia patut buat undang2,sapa menghina islam kana pancung..baru la,..malaysia ni negara islam ba....

    BalasPadam
  13. Tanpa Nama22.7.13

    BODOH BANGANG BAHLOL BONGOK BABI BONTOT BINATANG BENGONG

    BalasPadam
    Balasan
    1. Tanpa Nama24.7.13

      Hmm..baguslah..sy rase pasti dye akan raSa islam tu agama yg indah selepas dye membaca caci-maki anda...gud job!!patutnya doakan dia moga dpt hidayah..bukan caci2..haish..kalau tak..awak pun sma je dgn dye...

      Padam
  14. MasyaAllah.... Astagfirullah... meremang baca status perempuan ni... Tak takutkah azab dan siksaan Allah swt? Semoga dia diberi HIDAYAH untuk menjadi seorang hamba Allah yang sejati....

    BalasPadam
  15. dia ni bukan org islam pn...dia saje nk cetus kan kontroversi muraha

    BalasPadam
  16. Tanpa Nama4.8.13

    Bilalah betina haramjadah ni nak kojol..x sempat bertaubat

    BalasPadam
  17. KAU TUNGGULAH BALASAN DARI YANG ESA KELAK>>> CONFIRM NERAKA TEMPAT KAU!!! BODOH PUNYA PEREMPUAN!!!!

    BalasPadam
  18. Tanpa Nama9.9.13

    Weyh haram jadah punye betina,,,memang dasar tak tahu nak bersyukur,,dlahirkan ISLAM tp perangai seperti iblis,,,bertaubat lah,,,jgn sampai ALLAH beri balasan sehingga kau tak sempat berbuat apa2,,sesungguhnya hidop d sini sementara dan dsana selamanya,,kau seperti tak takot neraka,,tolonglah bertaubat,,jgn sampai dpanah petir baru nak menyesal,,salam

    BalasPadam
  19. Tanpa Nama21.10.13

    Moga wilayahnya menyuluh pintu hatinya hingga air mata mengalir tanpa henti sebak dadanya mengenang yg telah berlaku, sesungguhnya allah mengetahui rahsia yg tidak kita ketakui.

    BalasPadam
  20. Tanpa Nama20.11.13

    Kenapa lah manusia begini di kurniakan allah kesihatan dn bileh hidup bebas di dunia allah ini....ya allah kalau benar apa yg di ucapkan engkau trunkanlah bala yg amat pedih agar ia sedar bahawa semua di dunia ini atas keizinan mu jua ya allah ....ya allah buka lah pintu hati agar bertaubat dgn apa yg di ucapkan ...apalah jadi dgn ibu bapa perempuan ini..allah allah allah engkau tunjukanlah kekuasaan mu...amin

    BalasPadam
  21. Tanpa Nama7.1.14

    buang masa report page tu kt facebook. bukan peduli pun. dh bnyak kali send message kat mamat
    Mark Zuckerberg. xde respon pun

    BalasPadam
  22. Tanpa Nama20.1.14

    Hmmm....tgk la hebat ke x lju ke x ko lri mse tu.....bodoh

    BalasPadam
  23. Tanpa Nama3.2.14

    Dasar tino xde agama...jangan mngaku bahawasanya anda tu agama islam...tkar nma la wei...sial...insaf la ckit ko kna sdar dr mna ko asal...ko wujud....tngkap jew tino cmni...

    BalasPadam
  24. Tanpa Nama3.2.14

    Kau tu hebat sgt...

    BalasPadam
  25. Tanpa Nama10.2.14

    Sayang..ad akal,tp akal x berfungsi.tulis tanpa gne akal.bertaubat lah..

    BalasPadam
  26. Tanpa Nama20.3.14

    babi anjing,ko tggu LA hr pembalasan mu,sesungguhnya tiada than selain Allah,nabi muhamad persuruh Allah....
    Allahhuakbar....

    BalasPadam
  27. Tanpa Nama20.3.14

    Semoga dia mendapat petunjuk dan hidayah dari allah s.w.t...allah maha adil..dia hanya hendak menyakiti agama kita..dia nak org islam baca apa yg dia tulis.mmg hati kita sakit tengok apa yg dia tulis.agama kita ajar kita byk kan sabar dalam menghadapi manusia spt ini.kita doakan yg terbaik untuk dia semoga dia mendapat keinsafan dan bertaubat dan semiga dia sedar bahawa agama islam adalah agama yg mulia untuk dipelajari.Aamin

    BalasPadam

Geng Blogger

Putera Izman