SITE MAP | PENGIKLANAN | HUBUNGI | DAPATKAN HADIAH MISTERI

Memang Gempaq

info panas | info semasa | info pelik |

.

Patung Gadis Cun Sebagai Pemuas Nafsu Untuk Lelaki

Memang Pelik!!! sekali lihat seperti anak dara.Tetapi ini adalah patung khas untuk menemani lelaki yang kesunyian.Patung wanita comel ini dikenali sebagai Doll S3ks.Jika lelaki tersebut tidak dapat mengawal nafsu maka patng wanita comel ini tempat beliau lepaskan nafsunya.










Tajuk Paling Popular

Cara Bersetubuh Dalam Islam Yang Umat Islam Kena Tahu --> Baca Disini
Hukum Doktor Lelaki Memegang Dan Melihat Kemaluan Wanita-->Baca Disini
Kisah Benar Isteri Berzina Ketika Suami Outstation--> Baca Disini

Kisah Benar Anak Rogol Ibu Sendiri Hingga Hamil--> Baca Disini
Anda baru saja membaca artikel yang berkategori info pelik dengan tajuk Patung Gadis Cun Sebagai Pemuas Nafsu Untuk Lelaki. Jika Artikel Ini Menarik Sila Bookmark dengan URL http://gempaqgiler.blogspot.com/2013/07/patung-gadis-cun-sebagai-pemuas-nafsu.html. Terima kasih!
Ditulis oleh: putera izman - 20/07/13

29 komentar untuk "Patung Gadis Cun Sebagai Pemuas Nafsu Untuk Lelaki"

  1. walaupun sumbang tetapi lebih baik drpd pergi merogol anak org atau anak sendiri.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Tanpa Nama20.7.13

      Betol2x ..

      Padam
    2. MANTAP SOB... POSTINGNYA DITAMBAH LAGI DONK... SOB PENGEN NONTON BOKEP PALING HOT ..TINGGAL KLIK SALAH SATU AJA SOB...

      [ +_+ ] -- BOKEP ABG SMU BANDUNG
      [ +_+ ] -- BOKEP TETANGGA SEKSI
      [ +_+ ] -- BOKEP PEGAWAI BCA
      [ +_+ ] -- BOKEP SMP TANGERANG
      [ +_+ ] -- BOKEP PEMBANTU TOGE
      [ +_+ ] -- BOKEP DI KOS KOSAN
      [ +_+ ] -- BOKEP BISPAK MONTOK
      [ +_+ ] -- BOKEP ML 4 CEWEK
      [ +_+ ] -- BOKEP SEKRETARIS
      [ +_+ ] -- BOKEP TANTE GIRANG
      [ +_+ ] -- BOKEP MAHASISWI
      [ +_+ ] -- BOKEP PNS SEKSI
      [ +_+ ] -- BOKEP BULE TOGE
      [ +_+ ] -- BOKEP SMA MULUS
      [ +_+ ] -- BOKEP SMP HORNY
      [ +_+ ] -- BOKEP SPG BAJU KETAT
      [ +_+ ] -- BOKEP PEGAWAI MALL SEKSI
      [ +_+ ] -- BOKEP SALON PLUS

      ------------->>> TRIMS YA GAN... SALAM SUKSES AJA BUAT AGAN....

      Padam
    3. JUAL BONGKAHAN BACAN DOKO SUPER
      ASLI DARI HALMAHERA SELATAN ( PULAU KASIRUTA )
      BAHAN BACAN SUPER KRISTAL MALUKU UTARA.
      Kondisi bahan ;.
      – Bahan / rough bacan doko asli bukan sintetis.
      – Bahan tua (galian lama).
      – Kualitas super kristal- Sudah tembus.
      – Bahan keras dan padat.
      – Siap gosok poles.
      – Daging utuh, tanpa kapur.
      – Tidak rapuh, tidak mudah pecah / retak.
      – Deskipsi sesuai apa adanya, harap diperhatikan dengan baik
      Daftar harga :
      1 0ns ; Rp 500rb
      5.ons Rp.1.250.000
      1.kg Rp 2.500.000
      5 kg Rp 6.000.000
      10 Kg Rp 8.000.000
      15,kg Rp.10,000,000,
      Melayani Pembelian Per Kilo Dan Per Ons Untuk Bongkahan
      Kita Juga Melayani Pembelian Luar Daerah Dan Luar Kota
      setiap pembelian perkilo dapat bonus 1 permata batu bacan dan bongkahan batu bacan ukuran kecil Origin untk yg mau pesan hub ;
      Hp.082243682938
      pin :22502E4B.

      Padam
  2. Tanpa Nama20.7.13

    Dosa ttp dosa..

    BalasPadam
  3. Tanpa Nama20.7.13

    Dengan patung pun jadi..

    BalasPadam
  4. Tanpa Nama20.7.13

    bukan masalah mlakukan rogol atau tidak .. patung ini akan menyebabkan rangsangan seks yg amat mudah & berleluasa serta di luar tabií .. akhirnya manusia ini akan mengalami tekanan mental & jiwa akibat seks yang melampau!

    BalasPadam
    Balasan
    1. Tanpa Nama21.7.13

      betul betul

      Padam
    2. Tanpa Nama21.7.13

      mesti dia lesbian kot

      Padam
  5. Tanpa Nama20.7.13

    budaya masyarakat kita membuat perkawinan itu jadi sukar,,,nk kawin perlu ada rm10000 cash ke atas,,,kalau x ada jgn harap lah,,,bkn senang nk sediakan jumlah sebanyak itu,,,bkn semua mampu sediakan wang sebanyak itu,,tp semua memerlukan sex dalam hidup,,,so fikir2kan lah

    BalasPadam
    Balasan
    1. Tanpa Nama20.7.13

      biar lah

      Padam
    2. Tanpa Nama21.7.13

      hbs tu patung tu agak2 bape harga???rm 10????

      Padam
  6. Tanpa Nama21.7.13

    Nak order mana nih? harga berapa? hehehehe

    BalasPadam
  7. Tanpa Nama21.7.13

    dorang cipta bende2 nih sbb pompuan zaman sekarang jual mahal nak laki yg hansem,kaye jer....

    BalasPadam
  8. Tanpa Nama21.7.13

    Betul lah.
    Yang msh fresh t org kays n hensem punya yg loose t sisa2 dia dipunggut..lbg baik dgn patung hari2 fresh masih ketat

    BalasPadam
  9. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  10. Tanpa Nama21.7.13

    kalo ye pon, buat la body mcm neelofa ke nora danish ke??? yg mantap2 sikit.. baru syiokk... :3 zZzZ

    BalasPadam
    Balasan
    1. Tanpa Nama21.7.13

      ok la ni tetek besar

      Padam
  11. Tanpa Nama21.7.13

    best ni klau setiap hari boleh buat seks ngan dia.. mesti best gia2 mesti lama

    BalasPadam
    Balasan
    1. Tanpa Nama27.7.13

      Tulah .. Sedap ni kalau hisap tetek dia mesti best ni . Fiuhh ,



      nak je skrg

      Padam
    2. Tanpa Nama30.7.13

      Mesti susu dia sedap , Nak cium dia sepuasnya!!!!!!!!!! Buat seks ngn dia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Pegang pepek

      Padam
  12. Tanpa Nama30.7.13

    LEtak baby atas tetek dia pun boleh ni.. besar sgt .. awwh, so sweet oh kalau ngn aku..

    BalasPadam
  13. Tanpa Nama26.8.13

    comeinye la patong nie..tapi klu buat seks ngan dia lama2 batang ke efeksi la..saraf la apela..pikir2 kan..allah dah cipta wanita tuk lelaki mesti ade sbbnye..

    BalasPadam
  14. Tanpa Nama4.12.13

    mcm best je mcm nk je brpe harga

    BalasPadam
  15. Tanpa Nama18.4.14

    yg best bole pancut dlm

    BalasPadam

Geng Blogger

Putera Izman