SITE MAP | PENGIKLANAN | HUBUNGI | DAPATKAN HADIAH MISTERI

Memang Gempaq

info panas | info semasa | info pelik |

.

Air Ketumban Pecah Dalam Bas Terpaksa Bersalin Depan Orang Awam

Seorang ibu sedang sarat mengandung dari China bernama Wang Living mengalami detik cemas apabila ketumbannya pecah dan bersalin dalam bas.

Menurut sumber pada ketika itu beliau ingin ke hospital kerana tidak sihat.Dalam masa yang sama doktor memberitahu bahawa jangkaan beliau bersalin dalam masa seminggu lagi.

Semasa perjalanannya bersama anak kecil yang baru berusia 3 tahun,Living merasakan sesuatu tidak lama kemudian Living merasakan bayi dalam perutnya sudah hendak terkeluar.Dan ketumbannya pecah dalam bas.Liying tiada pilihan lain melainkan melondehkan seluarnya sedikit dan terus melahirkan bayi yang dikandungnya itu.


Mungkin disebabkan sudah ada pengalaman melahirkan anak pertamanya sebelum ini, Liying terus ‘terbalikkan’ posisi bayinya itu dan menepuk punggung bayi hingga ia menangis.

penumpang yang berada dalam bas yang melihat beliau telah membantunya dengan selimutkan bayi tersebut.


Tajuk Paling Popular

Cara Bersetubuh Dalam Islam Yang Umat Islam Kena Tahu --> Baca Disini
Hukum Doktor Lelaki Memegang Dan Melihat Kemaluan Wanita-->Baca Disini
Kisah Benar Isteri Berzina Ketika Suami Outstation--> Baca Disini

Kisah Benar Anak Rogol Ibu Sendiri Hingga Hamil--> Baca Disini
Anda baru saja membaca artikel yang berkategori info pelik dengan tajuk Air Ketumban Pecah Dalam Bas Terpaksa Bersalin Depan Orang Awam. Jika Artikel Ini Menarik Sila Bookmark dengan URL http://gempaqgiler.blogspot.com/2013/07/air-ketumban-pecah-dalam-bas-terpaksa.html. Terima kasih!
Ditulis oleh: putera izman - 24/07/13

9 komentar untuk "Air Ketumban Pecah Dalam Bas Terpaksa Bersalin Depan Orang Awam"

  1. Tanpa Nama27.7.13

    sellfish btol pompuan dok depan tu..tgk dae td..bkn nk tolong..geram btol..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Tanpa Nama9.9.13

      Btl tu pempuan kat dpn tu mcm pukimak buat2 ndk tau lg tu. Sedih nmpk pempuan bersalin

      Padam
  2. Tanpa Nama18.10.13

    Fuhhh.takut ak!!!

    BalasPadam
  3. Tanpa Nama18.4.14

    Pompuan yg kat depan tu nampak cam budak lagi.jgn marahkan dia.tentu dia jadi fobia tak nak mgandung.yelah,takut dia plk terberanak dlm bas.

    BalasPadam
  4. risaunya,tkut tejadi situasi begini

    BalasPadam
  5. Tanpa Nama22.4.14

    Ibu yg sgt kuat dn tabah..tharu bila tengo seorg ibu melhirkn ank dlm bus...ibu yg hebat..sygi ibu anda..krna kita jg akn lalui itu nt..peace^^

    BalasPadam
  6. Tanpa Nama10.6.14

    kesiannya

    BalasPadam

Geng Blogger

Putera Izman