SITE MAP | PENGIKLANAN | HUBUNGI | DAPATKAN HADIAH MISTERI

Memang Gempaq

info panas | info semasa | info pelik |

.

Gambar Tulang Umat Islam Dijadikan Gereja

Sebuah Gereja yang berusia lebih dari seribu tahun dibina menggunakan tulang-tulang umat islam yang meninggal.Gereja ini Dibuat 100 % daripada tulang manusia tanpa ada bahan lain seperti kayu atau batu bata.

Lokasi Gereja tersebut terletak 70km daripada ibukota Republik Check.Menurut info pada tahun 1318 pihak gereje telah mengumpul 30 ribu tulang umat Islam untuk dijadikan binaan dinding.pada tahun 1870 jumlah tulang umat Islam telah melebihi 40 ribu untuk menyempurnakan binaan gereja tersebut.


Lihatlah gambar dibawah...












Tajuk Paling Popular

Cara Bersetubuh Dalam Islam Yang Umat Islam Kena Tahu --> Baca Disini
Hukum Doktor Lelaki Memegang Dan Melihat Kemaluan Wanita-->Baca Disini
Kisah Benar Isteri Berzina Ketika Suami Outstation--> Baca Disini

Kisah Benar Anak Rogol Ibu Sendiri Hingga Hamil--> Baca Disini
Anda baru saja membaca artikel yang berkategori info pelik dengan tajuk Gambar Tulang Umat Islam Dijadikan Gereja. Jika Artikel Ini Menarik Sila Bookmark dengan URL http://gempaqgiler.blogspot.com/2013/07/gambar-tulang-umat-islam-dijadikan.html. Terima kasih!
Ditulis oleh: putera izman - 16/07/13

16 komentar untuk "Gambar Tulang Umat Islam Dijadikan Gereja"

  1. Tanpa Nama16.7.13

    kejam.bodoh.guna la tulang umat die sendiri.sibuk je nak guna tulang umat kita.walaupun tinggal tulang je, die takde hak nak jadikan tulang- temulang tu sebagai bahan binaan untuk gereja diorang.hormatlah sikit.

    BalasPadam
    Balasan
    1. itu lah ajaran agama kristian yang tidak menghormati manusia lain...itu ke namenye agama? agama yg sebenar ajar manusia supaya menghormati manusia lain tidak kira hidup ataupun mati...dah nyata terbukti agama kristian bukan agama yang baik malah amat jahat sebab guna tulang manusia yang dah mati untuk membina gereja mereka memang agama yang kejam...bodoh pnye agama kristian

      Padam
    2. aq manusia13.11.13

      Jgn maen maki jerr agama owg laen...ukn semua diowg nye slh...

      Padam
    3. Tanpa Nama26.11.13

      Siapa tulis ini adalah fitnah...jangan nak sebarang tulis article kalau tak siasat betul betul..ini bukan tulang manusia yang beragama islam.. ini tulang memperingatkan yang meninggal kerana pernah terjadinya penyakit merebak pada masa itu... please..jangan nak buat fitnah

      Padam
    4. Tanpa Nama27.11.13

      kenapa umat korang ni suka sangat papar fitnah utk agama kristian? sengaja nak provok.. umat korang bersembelihan sesama sendiri kat seluruh dunia korang pejam mata ke???

      Padam
    5. Antara die ngan org yg memaki bodoh org yg memaki nk2 da yg kata guna Tulang umat die sndri umat die tu siapa? Manusia jugak kn...! Haiiii jgn mnghina tpi Doa kn yg baik KarNa Itu la ajaran nano Kita Muhammad s.w.a Cuba ckp guna la batu bata tu baru bijak...;)

      Padam
  2. Tolong admin ni bukan tulang umat islam tapi tulang mangsa wabak.tak tau wabak apa tapi kira macam deadly disease la.gereja ni dibina untuk dijadikan peringatan bagi yang terkorban

    BalasPadam
  3. Tanpa Nama18.8.13

    Hei,pandainya buat crita.mang awak ne racist la..xpya la nak ckp agama kejam.ni rumah agam untk djadiln peringatan tentang kemtian beramai2.,jan nak kutuk agama owg len lw x awak marah jika kekurangan agama korg dibangkitkan. Faham x?

    BalasPadam
  4. hahaha admin serabot..tah pape jew....

    BalasPadam
  5. Tanpa Nama26.11.13

    Ini adalah penulisan fitnah... jangan memperlagakan agama..harap maklum... semua ini adalah palsu

    BalasPadam
  6. Tanpa Nama26.11.13

    Jangan mengutuk agama kristian..selidik dahulu seblum buat tuduhan. Hormat mghormati agama org ln seperti agama ln mghormati agama anda. Kristian penyelamat km. So hormat agama kami!!!

    BalasPadam
    Balasan
    1. Tanpa Nama20.3.14

      Islam sebenarnya agama di dunia yg lain itu hnya rekaan..

      Padam
  7. Tanpa Nama27.11.13

    admin tolol...dunia lagi aman tanpa keujudan agama mu...blood thirsty relegion..konon membunuh dpt perawan d surga..itulah ajaran agama anda..terrorist!!

    BalasPadam
  8. X kirah lah tulang siapa.. kalau iapun napa nk amik dr tulang.. miskin sgt kh tmpt tu x da batu or kayu2..... nk memperingatkan wabak pun.. napa x tanam bleh lihat lgi .... ni smpi da jadi tulang enta mana satu c pulan ni..kotor sg tmpt tu....

    BalasPadam
  9. Artikel ini ditulis oleh seorang manusia yg menjatuhkan dirinya sebagai manusia yg berakal.....sungguh keji dan tdk bertamadun....ibubapanya sudah pasti akan merasa malu jika mengetahui artikel ini ditulis oleh benih yg tlh mereka hasilkan.....sungguh jijik manusia ini......

    BalasPadam

Geng Blogger

Putera Izman