SITE MAP | PENGIKLANAN | HUBUNGI | DAPATKAN HADIAH MISTERI

Memang Gempaq

info panas | info semasa | info pelik |

.

Lelaki Campurkan Air Mani Dalam Yogurtgambar hiasan
Memang Geli!!! Seorang pekerja kedai runcit bernama Anthony Garcia didakwa  kerana mengaku salah memberikan sampel yogurt berisi air mani di sebuah pasar di bandar ini, negeri New Mexico pada Januari lalu.

Anthony Garcia berdepan dakwaan mencemari makanan dengan air mani dan membuat pengakuan palsu sewaktu disoalsiasat oleh pihak polis.Dia membuat pengakuan bersalah di sebuah mahkamah persekutuan AS kelmarin.

Menurut laporan, lelaki berusia 32 tahun itu ditahan selepas sampel asid deoksiribonukleik (DNA) miliknya menyamai DNA yang terdapat pada air mani itu.Di bawah persetujuan bersama pihak pendakwa raya, Garcia berdepan hukuman penjara hingga tiga tahun, disusuli pengawasan polis selama tiga tahun selepas dia dibebaskan. - APTajuk Paling Popular

Cara Bersetubuh Dalam Islam Yang Umat Islam Kena Tahu --> Baca Disini
Hukum Doktor Lelaki Memegang Dan Melihat Kemaluan Wanita-->Baca Disini
Kisah Benar Isteri Berzina Ketika Suami Outstation--> Baca Disini

Kisah Benar Anak Rogol Ibu Sendiri Hingga Hamil--> Baca Disini
Anda baru saja membaca artikel yang berkategori info semasa dengan tajuk Lelaki Campurkan Air Mani Dalam Yogurt. Jika Artikel Ini Menarik Sila Bookmark dengan URL http://gempaqgiler.blogspot.com/2013/07/lelaki-campurkan-air-mani-dalam-yogurt.html. Terima kasih!
Ditulis oleh: putera izman - 16/07/13

2 komentar untuk " Lelaki Campurkan Air Mani Dalam Yogurt"

Geng Blogger

Putera Izman