SITE MAP | PENGIKLANAN | HUBUNGI | DAPATKAN HADIAH MISTERI

Memang Gempaq

info panas | info semasa | info pelik |

.

Bayi Berusia 12 Hari Mati Dipanggang

Memang Gempaq!!! Negara China masih panas kali ini mengenai kematian seorang bayi berusia 12 hari dipercayai  Mati  ‘dipanggang’ dalam inkubator di sebuah hospital di China semalam.

Gambar bayi ini tersebar melalui lamansosial Weibo.Seperti yang and lihat dalam gambar ini,bayi berkenaan dilihat terbaring dalam keadaan tertiarap di atas cadar putih di atas sebuah meja.Belakang dan kakinya kelihatan keperangan dan merah akibat kepanasan.

Oleh kerana gambar tersebut agak mengerikan,kuranglah maklumat yang diberikan dengan kata lain mereka cuba mengaburkan maklumat-maklumat tersebut.Menurut laporan media bayi terbabit terbunuh dalam “kemalangan ngeri” di Hospital Kanak-kanak Quanzhou di wilayah Fujian, tenggara China.

memetikan laporan Beijingcream.com  bayi malang itu diletakkan dalam inkubator sejak kelmarin kerana mengalami selesema.Bagaimanapun suhu dalam inkubator itu terlalu panas menyebabkan bayi terbabit akhirnya meninggal dunia.

Media juga melaporkan semua rakaman kamera litar tertutup pada malam itu dipadamkan.Pihak hospital juga enggan mengambil tanggungjawab atas kemalangan itu. - Agensi

Foto

Tajuk Paling Popular

Cara Bersetubuh Dalam Islam Yang Umat Islam Kena Tahu --> Baca Disini
Hukum Doktor Lelaki Memegang Dan Melihat Kemaluan Wanita-->Baca Disini
Kisah Benar Isteri Berzina Ketika Suami Outstation--> Baca Disini

Kisah Benar Anak Rogol Ibu Sendiri Hingga Hamil--> Baca Disini
Anda baru saja membaca artikel yang berkategori info pelik dengan tajuk Bayi Berusia 12 Hari Mati Dipanggang . Jika Artikel Ini Menarik Sila Bookmark dengan URL http://gempaqgiler.blogspot.com/2013/07/bayi-berusia-12-hari-mati-dipanggang.html. Terima kasih!
Ditulis oleh: putera izman - 20/07/13

24 komentar untuk "Bayi Berusia 12 Hari Mati Dipanggang "

  1. bangang pye nurse...........

    BalasPadam
    Balasan
    1. Tanpa Nama20.7.13

      Memang bangang pun..kalau la dapat nurse tu rasa macam nak pangang nurse tu..
      Eee geramnye

      Padam
    2. Tanpa Nama8.3.14

      Sengaja kot

      Padam
  2. Tanpa Nama20.7.13

    bodoh cine pegi tutup kamera watpe...bodoh sial

    BalasPadam
  3. Tanpa Nama20.7.13

    Bukan kamera ditutup. Tapi rekod video dipadamkan.

    BalasPadam
  4. Selalu kat ngara china mmang bnyak kes2 pelik2 bngang2 ababi..aku x faham kngkadang..banyak makan babi kot

    BalasPadam
  5. Tanpa Nama29.7.13

    Betul3..bnd yg plik2 blaku..msr kt ngeri china

    BalasPadam
    Balasan
    1. Tanpa Nama29.7.13

      Msr * mst*

      Padam
  6. Bahasa melambangkn bangsa..pngkritik tlong jga bhsa anda

    BalasPadam
  7. Bahasa melambangkn bangsa..pngkritik tlong jga bhsa anda

    BalasPadam
  8. Tanpa Nama29.7.13

    Biar berbahasa dgn org paham bahasa je..bangang punya nurse

    BalasPadam
  9. Tanpa Nama29.7.13

    Cianx bAby 2. . Buat krja elok2 la nurse,

    BalasPadam
  10. Tanpa Nama29.7.13

    Bangang sebb terlebh makan b*b*......

    BalasPadam
  11. Dh masukkan baby tu gaknye main tnggal je...x cek dlu inkubator tu ok ke x...ksian baby tu...siksa dia...

    BalasPadam
  12. Tanpa Nama23.8.13

    Nurse tu bangang tahap gaban.. Cuba kau pula kena pangang... Baru kau tau erti penyesalan..

    BalasPadam
  13. Tanpa Nama3.9.13

    apa dah jadi dengan dunia sekarang ..

    BalasPadam
  14. Mcm2 kt negara china nie....

    BalasPadam
  15. Mcm2 kt negara china nie....

    BalasPadam
  16. Tanpa Nama8.3.14

    Negara China populasi yg tertinggi di dunia, jadi mesti lah secara perbandingannya kita rasa ada byk kea pelik. Malaysia kecik je, tapi pun dah cukup byk kes pelik spt sumbang mahram.. kat serata dunia ni ada mcm mcm kes, jadi mintak tlg tak perlula kaitkan dgn Bangsa, kaum mahupun makanan yg diambil...

    BalasPadam
  17. allah lebih syg kn baby tu . .

    BalasPadam
  18. Jadi cam tu, pihak hospital xnak bertanggungjawab plak.... China mmg cam tu, da wat salah tp xnak bertanggungjawab sbb takot kena bayar pampasan..... Polisi kebanyakan syarikat china xmau rugi.... Paham sgt dgn perangai bangsa ni... Org mati tepi jalan pun bole wat xtau...

    BalasPadam
  19. Tanpa Nama9.3.14

    Gila la...klo ank aq y kne mcm 2..xbrnyawe la kamoooo...

    BalasPadam

Geng Blogger

Putera Izman