SITE MAP | PENGIKLANAN | HUBUNGI | DAPATKAN HADIAH MISTERI

Memang Gempaq

info panas | info semasa | info pelik |

.

Cincin Tersangkut Pada "Anu" Seorang Lelaki

Memang Pelik!!! cuba bayangkan bagaimana boleh berlaku sedangkan saiz cincin dengan saiz anu tak sama bagaimana cincin boleh sangkut kat alat tu?kita baca info dibawah

Adakalanya manusia gagal berfikir dengan rasional dan gagal melihat risiko terhadap sesuatu perbuatan.
Ia kemudian membawa kepada situasi yang memalukan dan menyakitkan.Itulah yang terjadi kepada seorang lelaki di China yang terpaksa mendapatkan rawatan di hospital apabila cincin miliknya tersekat di penis.
Lelaki cina itu dirujuk ke hospital dalam keadaan dua cincin emas miliknya tersangkut pada zakar.Pasti yang terlintas di fikiran ialah bagaimana ia boleh berada di bahagian itu bukan.

Keadaan itu sebenarnya berpunca daripada kebimbangan lelaki itu kerana takut dua cincin emas miliknya dicuri dalam perjalanan pulang dari sambutan Tahun Baru Cina, awal tahun ini.
Dia cuba menyembunyikan cincin di jarinya dengan menyarungkannya pada zakar kerana merasa ia adalah tempat simpanan paling selamat.Ketika dia sampai di Changde wilayah di Hunan, dia cuba untuk membuka cincin itu dari zakarnya tetapi gagal.
Dia kemudian meminta bantuan daripada orang ramai, yang kemudiannya memanggil bomba.Anggota bomba kemudian merujuk lelaki itu ke hospital di mana doktor berjaya mengeluarkan cincin itu dari zakarnya dengan memotong cincin itu menggunakan plier sejam kemudian.
Lain kali gunalah akal yang diberikan dan fikir kesan sesuatu tindakan…

sumber:informasi.my

Tajuk Paling Popular

Cara Bersetubuh Dalam Islam Yang Umat Islam Kena Tahu --> Baca Disini
Hukum Doktor Lelaki Memegang Dan Melihat Kemaluan Wanita-->Baca Disini
Kisah Benar Isteri Berzina Ketika Suami Outstation--> Baca Disini

Kisah Benar Anak Rogol Ibu Sendiri Hingga Hamil--> Baca Disini
Anda baru saja membaca artikel yang berkategori info pelik dengan tajuk Cincin Tersangkut Pada "Anu" Seorang Lelaki. Jika Artikel Ini Menarik Sila Bookmark dengan URL http://gempaqgiler.blogspot.com/2013/07/cincin-tersangkut-pada-anu-seorang.html. Terima kasih!
Ditulis oleh: putera izman - 5/07/13

2 komentar untuk "Cincin Tersangkut Pada "Anu" Seorang Lelaki"

Geng Blogger

Putera Izman