SITE MAP | PENGIKLANAN | HUBUNGI | DAPATKAN HADIAH MISTERI

Memang Gempaq

info panas | info semasa | info pelik |

.

Malas Pergi Kerja Itu Petanda Sebelum MautSelamat Datang Ke Blog Memang Gempaq Harap Pembaca Sudi Singgah Selalu Untuk Menambah Ilmu Serta Info Berguna

Kuala Lumpur: “Sebelum bertolak balik ke rumah kongsi di tapak pembinaan itu semalam (kelmarin), bapa saudara banyak termenung dan berdiam diri.

“Dia kelihatan seperti malas untuk kembali bekerja,” kata Mohd Amin Ahmad Ali, 41, anak saudara Mohd Alam Yusof Ali, 39, seorang daripada tiga pekerja binaan yang maut tertimbus dalam kejadian tebing runtuh di kawasan pembinaan di Taman Sierra, Ukay Perdana, semalam.


Turut terkorban dalam kejadian jam 11.30 pagi itu, sepupu Mohd Amin iaitu Ramzan Hakim, 36, manakala seorang lagi mangsa yang maut Abdul Karim Waskorim, 39, juga rakan mereka.

Mohd Amin berkata, Mohd Alam tinggal di rumah kongsi berhampiran tempat kejadian dan memohon cuti empat hari bagi menolong kerja kenduri perkahwinan anak keduanya, Ahad lalu.


TEMPAT tanah runtuh yang mengorbankan tiga pekerja.


“Sebelum kejadian bapa saudara menginap di rumah saya di Puchong sejak Sabtu lalu.


Tajuk Paling Popular

Cara Bersetubuh Dalam Islam Yang Umat Islam Kena Tahu --> Baca Disini
Hukum Doktor Lelaki Memegang Dan Melihat Kemaluan Wanita-->Baca Disini
Kisah Benar Isteri Berzina Ketika Suami Outstation--> Baca Disini

Kisah Benar Anak Rogol Ibu Sendiri Hingga Hamil--> Baca Disini
Anda baru saja membaca artikel yang berkategori info semasa dengan tajuk Malas Pergi Kerja Itu Petanda Sebelum Maut. Jika Artikel Ini Menarik Sila Bookmark dengan URL http://gempaqgiler.blogspot.com/2013/07/malas-pergi-kerja-itu-petanda-sebelum.html. Terima kasih!
Ditulis oleh: putera izman - 4/07/13

2 komentar untuk "Malas Pergi Kerja Itu Petanda Sebelum Maut"

Geng Blogger

Putera Izman