SITE MAP | PENGIKLANAN | HUBUNGI | DAPATKAN HADIAH MISTERI

Memang Gempaq

info panas | info semasa | info pelik |

.

Isteri Potong "Alat Suami" Hingga Putus

memanq ganas!!! potong anu suami kemudian buang dalam tong sampah bertapa dasyatnya wanita ini

California: Seorang wanita California yang dituduh memotong kemaluan suaminya sebelum mencampak ke dalam tong sampah dihukum penjara seumur hidup.Catherine Kieu, 50, didapati bersalah terhadap tuduhan mendera dan menyebabkan kecederaan teruk dalam serangan 11 Julai 2011 dihukum penjara seumur hidup tetapi layak mendapat parol selepas tujuh tahun.

Mangsa yang dikenali sebagai Glen sepanjang perbicaraan berkata di perkarangan mahkamah: “Saya berharap ini kali terakhir saya melihatnya. Saya berasa lega dan hari ini amat sedih bagi saya.” Dalam kejadian itu, mangsa dimasukkan ke hospital tetapi usaha menyambung semula kemaluannya gagal.

Catherine bertindak melakukan kekejaman itu sebagai membalas dendam selepas suaminya menuntut cerai.Serangan berkenaan dilakukan dua bulan selepas Glen memfailkan tuntutan itu di mahkamah.Mangsa yang berusia 60 tahun memberitahu mahkamah ketika perbicaraan, kemaluannya tidak boleh disambung semula menyebabkan dia merasakan dirinya sudah mati. - TS
Tajuk Paling Popular

Cara Bersetubuh Dalam Islam Yang Umat Islam Kena Tahu --> Baca Disini
Hukum Doktor Lelaki Memegang Dan Melihat Kemaluan Wanita-->Baca Disini
Kisah Benar Isteri Berzina Ketika Suami Outstation--> Baca Disini

Kisah Benar Anak Rogol Ibu Sendiri Hingga Hamil--> Baca Disini
Anda baru saja membaca artikel yang berkategori info semasa dengan tajuk Isteri Potong "Alat Suami" Hingga Putus . Jika Artikel Ini Menarik Sila Bookmark dengan URL http://gempaqgiler.blogspot.com/2013/07/isteri-potong-alat-suami-hingga-putus.html. Terima kasih!
Ditulis oleh: putera izman - 1/07/13

2 komentar untuk "Isteri Potong "Alat Suami" Hingga Putus "

Geng Blogger

Putera Izman