SITE MAP | PENGIKLANAN | HUBUNGI | DAPATKAN HADIAH MISTERI

Memang Gempaq

info panas | info semasa | info pelik |

.

Jikalau Ada Jodoh Saya Tetap Terimanya.....semoga bahagia rita dan suami.....biasalah kalau gaduh suami isteri tueeee......


Sedar atau tidak, masalah rumahtangga antara Rita Rudaini & Aidil Zafuan ini sebenarnya sudah berlarutan hampir tiga tahun dan sekarang ini tiada sebarang tanda ianya akan usai dengan lebih cepat.


Menerusi laporan Berita Harian, Rita Rudaini berkata walaupun hatinya terhadap pemain bola sepak pasukan JDT itu kini sudah kosong beliau reda andai ditakdirkan jodoh mereka masih kuat.

“Saya sudah malas untuk fikir mengenani masalah rumahtangga kami. Lebih baik saya fikir bagaimana hendak mencari duit untuk anak, besarkan mereka & memikirkan pendidikan mereka”

“Saya bahagia walaupun solo. Bagaimanapun jika ditakdirkan jodoh saya dengan Aidil masih kuat, saya reda. Saya melihat kematian peguam Aidil pada Mei lalu seperti petanda mahu melengahkan proses penceraian kami. Siapa tahu, mungkin Allah mahu kami berbaik kembali”

“Jika itu terjadi, saya terima dengan hati terbuka. Walaupun perasaan sayang terhadap Aidil sudah tiada, sakan akan kembali cuba untuk pupuk kembali rasa sayang kepadanya,” tambah Rita Rudaini lagi.


Tajuk Paling Popular

Cara Bersetubuh Dalam Islam Yang Umat Islam Kena Tahu --> Baca Disini
Hukum Doktor Lelaki Memegang Dan Melihat Kemaluan Wanita-->Baca Disini
Kisah Benar Isteri Berzina Ketika Suami Outstation--> Baca Disini

Kisah Benar Anak Rogol Ibu Sendiri Hingga Hamil--> Baca Disini
Anda baru saja membaca artikel yang berkategori dunia hiburan dengan tajuk Jikalau Ada Jodoh Saya Tetap Terimanya...... Jika Artikel Ini Menarik Sila Bookmark dengan URL http://gempaqgiler.blogspot.com/2013/07/jikalau-ada-jodoh-saya-tetap-terimanya.html. Terima kasih!
Ditulis oleh: putera izman - 8/07/13

2 komentar untuk "Jikalau Ada Jodoh Saya Tetap Terimanya....."

Geng Blogger

Putera Izman