SITE MAP | PENGIKLANAN | HUBUNGI | DAPATKAN HADIAH MISTERI

Memang Gempaq

info panas | info semasa | info pelik |

.

Pasangan Leka Bersama Akhirnya Dibaham SingaSelamat Datang Ke Blog Ini Akibat Seronok Sampai Tidak Perasan Ada Tetamu Tak Diundang Ada Disitu....Jom Baca......

Harare – Seorang wanita maut dibaham singa ketika dia asyik mengadakan hubungan seks dengan teman lelakinya, lapor media semalam.

Laman sesawang My Zimbabwe melaporkan, mangsa dikenali sebagai Sharai Mawera.


Mangsa dilaporkan berasmara dengan pasangannya dalam kawasan belukar apabila seekor singa menerkam mereka di bandar Kariba.

Sumber berkata, teman lelaki Sharai dipercayai sempat melarikan diri dalam keadaan bogel ketika haiwan liar berkenaan membaham wanita terbabit. “Sharai mati di tempat kejadian,” katanya.

Sementara itu, rakan pasangan terbabit berkata, Sharai bekerja di sebuah pasar tempatan manakala teman lelakinya seorang nelayan.

“Singa itu menerkam dari belakang ketika pasangan itu sedang leka berasmara,” katanya.

Menurut lelaki itu, pasangan Sharai hanya mampu melihat dari jauh bagaimana teman wanitanya dibaham singa berkenaan kerana terlampau terkejut dan ketakutan.Tajuk Paling Popular

Cara Bersetubuh Dalam Islam Yang Umat Islam Kena Tahu --> Baca Disini
Hukum Doktor Lelaki Memegang Dan Melihat Kemaluan Wanita-->Baca Disini
Kisah Benar Isteri Berzina Ketika Suami Outstation--> Baca Disini

Kisah Benar Anak Rogol Ibu Sendiri Hingga Hamil--> Baca Disini
Anda baru saja membaca artikel yang berkategori info semasa dengan tajuk Pasangan Leka Bersama Akhirnya Dibaham Singa. Jika Artikel Ini Menarik Sila Bookmark dengan URL http://gempaqgiler.blogspot.com/2013/07/pasangan-leka-bersama-akhirnya-dibaham.html. Terima kasih!
Ditulis oleh: putera izman - 8/07/13

2 komentar untuk "Pasangan Leka Bersama Akhirnya Dibaham Singa"

Geng Blogger

Putera Izman