SITE MAP | PENGIKLANAN | HUBUNGI | DAPATKAN HADIAH MISTERI

Memang Gempaq

info panas | info semasa | info pelik |

.

Tersalah Sasaran Seorang Guru DitembakSelamat Datang Dan Salam Hari Mulia...Disisni Ada Kisah Yang Dilalui Oleh Seorang Guru Jom Baca Dibawah...

Pasir Mas: Penduduk Kampung Kubang Panjang, di sini, gempar apabila menemui seorang guru di sebuah bangsal dalam keadaan berlumuran darah akibat ditembak, semalam.

Dalam kejadian kira-kira jam 12 tengah hari itu, mangsa, Mat Zaki Hashim, 35, dari Kampung Tualang Bunut, di sini, dikatakan berhenti berhampiran sebuah bangsal akibat kehabisan minyak.


Mangsa dikatakan duduk di bangsal berkenaan sambil meminta tolong selepas dipercayai ditembak di tempat lain sebelum memandu keretanya itu.

Mangsa yang cedera parah di leher kiri kemudian dihantar ke Hospital Pasir Mas oleh seorang penduduk kampung sebelum dirujuk ke Hospital Raja Perempuan Zainab II (HRPZ II), Kota Bharu.


MANGSA sempat memandu kereta sebelum berhenti berhampiran sebuah bangsal.


Penduduk kampung, Jaharah Abu Bakar, 58, berkata, dia melihat ramai penduduk kampung berkumpul di bangsal berkenaan selain kehadiran polis.
Tajuk Paling Popular

Cara Bersetubuh Dalam Islam Yang Umat Islam Kena Tahu --> Baca Disini
Hukum Doktor Lelaki Memegang Dan Melihat Kemaluan Wanita-->Baca Disini
Kisah Benar Isteri Berzina Ketika Suami Outstation--> Baca Disini

Kisah Benar Anak Rogol Ibu Sendiri Hingga Hamil--> Baca Disini
Anda baru saja membaca artikel yang berkategori info semasa dengan tajuk Tersalah Sasaran Seorang Guru Ditembak. Jika Artikel Ini Menarik Sila Bookmark dengan URL http://gempaqgiler.blogspot.com/2013/07/tersalah-sasaran-seorang-guru-ditembak.html. Terima kasih!
Ditulis oleh: putera izman - 5/07/13

2 komentar untuk "Tersalah Sasaran Seorang Guru Ditembak"

Geng Blogger

Putera Izman